Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 12. toukokuuta 2022

Käy työhös laulellen..

 ...voisin sanoa isännälle ja mieskaverille, jotka aikovat mennä metsä hommiin kaatamaan tai pätkimään jonkun puun. Anna sään olla sateeton! Äsken jonkun aikaa paistoi jo hetken aurinko, nyt taas näyttää synkemmältä...

Toinen toivottava asia olisi, että kaverin koira ja Mini tulisisvat hyvin juttuun.

 -----------

No, ei oikein tullut koirat keskenään toimeen, kaverin koira vähän ärhenteli, menikin metsään mukaan ja Mini on sisällä. Lisäksi sillä aikaa, kun menin ulkoa raivaamaan Minin pökäleet, niin se hyväkäs (Mini) oli pistellyt poskeensa lopun pullan, joka oli jäänyt pöydälle kun kaveri joi kahvin.

Ei aina voi muistaa raivata pöydästä pullat tai leivät, ja sit ne menee parempiin suihin... ei ollut ensimmäinen kerta... No, ehkä sitä itsekin oppii raivaamaan pöydältä kaikki herkut. vanha koira ei taida oppia niinkään.Mini kun on ollut aiemmin melkein ulkokoirana, niin ei ole kaikkia tapoja oppinut. Kyllä se oli nolon näköinen, kun vähän kovemmalla äänellä sitä komensin. Tiesi kyllä jo tehneensä pahasti.

Mutta on se silti ihana ja hyväluonteinen muuten :)

10 kommenttia:

 1. :)) Voin kuvitella Minin ilmeen kun komennat. Laita joku vesiastia joskus jotenkin pullan päälle jos vähän ymmärtäisi ettei ole sallittua. Toisaalta eihän se pulla ole tarpeellista kellekään :))
  Kyllähän tuo vähän satoi vettä täällä. Ehdin kuitenkin tulla pyöräilemästä suht koht kuivana, kun pistin vauhtia lisää. Olishan se sade hyväksi kasvillisuudelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei satanut puuhommien aikaan, myöhemmin kävin Minin kanssa lenkillä, niin just lenkin lopussa alkoi kovasti sataa...juostiin Minin kanssa loppumatka kotiin :)

   Poista
 2. Kiusaus oli sille liian suuri 🐾🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei voinut vastustaa tarjolla olevaa pullaa...

   Poista
 3. Mini on tosiaan melkoinen söpöliini, ja minkäs se sille mahtaa, ettei sitä ole opetettu, ja on sattunut kasvamaankin niin suureksi, että ylettää pöydälle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei paljon tarvii vaivautua, kun saa pöydältä otettua..hmm...

   Poista
 4. Säät tosiaan vaihtelee sadekuuroista lämpimään paisteeseen, mutta se kai kuuluu kevääseen.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään saadaan ilmeisesti nauttia auringosta :) Samoin sinulle hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. No ei se koiruudenkaan suu ole tuohesta, kyllä sinne pulla sopii ja maistuu! Voi toista. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)