Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 18. toukokuuta 2022

Voi elämä..

 ...en muuta sano, kun yritin kännykkä laskua maksaa netti pankissa.. Hirvee numerorivi, joka meni koko ajan sekaisin...kun en saanut sitä niin nopeasti laitettua, vaan känny meni pimeeksi aina ja numerot meni samalla sekaisin. Loppujen lopuksi olin saanut numerorivin oikein, niin olin jo niin hermostunut, etten muistanut tunnuslukua, plääh!

Nyt rauhoitun ja maksan sen toisena päivänä ja käyn sitä ennen ottamassa numerot ylös sähköpostista, kun se on varmaan tullut myös sähköpostiin. Olis pitänyt heti tehdä niin...

Ei ole vanheneminen aina kivaa :(

Mitä muuta kuuluu... oltiin soppakirkolla, ja käytiin myös sammutin tarkistuttamassa, nyt on sekin tehty. Leipää oli tullut paljon soppakirkolle, niin vietiin niitä sitten eteenpäin ja kylätalollekin vietäväksi jäi. Huomennahan se kylätalo-tilaisuus taas on. Se onkin kai viimeinen, kun seuraava torstai on pyhä, helatorstai.

Valkovuokkoja poimin keittiön pöydälle.


Huomenna on lääkäri, ja meitä on pyydetty kyläänkin (jos ehdimme), ja sitten on vielä tuo kylätalo-tilaisuus.


5 kommenttia:

 1. Kevät on kulunut nopeasti - kohta on jo helatorstai! Valkovuokot ovat kauniita <3 Mukavaa viikon jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
 2. Meillä just joku päivä puhuttiin, taisi olla muuten eilen, että ollapa vielä niin, että saisi pankkiin mennä laskunsa maksamaan, niinkuin ennen.

  VastaaPoista
 3. Laskujen maksaminen kännykällä on viheliäistä. Oletko miettinyt laskujen muuttamista e-laskuiksi? Helpottaa, kun ei tarvitse numeroita näpytellä.

  VastaaPoista
 4. Niinpä on kevät tullut ja kohta kesä. On mennyt aika tämän muuton kanssa, onneksi ei ole nyt niin helle kuin viime muutossa, jolloin olin tosi pitkään ihan naatti.
  E-lasku on kaikista parhain, sen voi käydä siitä hyväksymässä joko ajoissa tai juuri eräpäivänä. Mulla ainakin sähköpostilaskut jäisi maksamatta, kun en niitä edes huomaisi, samoin kuin Omapostiin tulleet laskut. Onneksi olen saanut ne pois.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! "Ainahan on maksettava eikös juu, mitä tässä maailmassa velkaantuu", tavalla tai toisella. Onneksi tuokin tuli maksettua :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)