Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 15. toukokuuta 2022

Aurinkoa ja tuulta


 Tämä kuva eiliseltä. Tuolla notkossa on vanha rakennus.Ulkona on aurinkoinen sää, mutta viileä tuuli. Kävin Minin kanssa lenkillä ja nähtiin kolme peuraa. Tietysti pomppien lähtivät menemään kun meidät näkivät.

Pysyttelimme enimmäkseen pikkutiellä, ei paljoa metsään menty, kun tuuli niin että puut huojuivat.

Isäntä on vielä näytelmä harkoissa, ja sen jälkeen menee vielä sählyyn.

Minä katsoin illalla vähän aikaa euroviisuja, ja jäin alakerran laverille nukkumaan, kun mies ei ollut kotona, Minin seuraksi. Suht hyvin nukuin, vaikka oli vähän viileää, kun ei ollut normaalia peittoa, vaan kaksi ohuempaa vilttiä. Kääriydyin van tiukemmin peittoihin, ja sain jatkettua unia.

Aloitin tänään lukemaan Anni Blomgvistin kirjaa Meri yksin ystäväni. Saaripalstan Saila sitä esitteli. Tuntuu kiinnostavalta. Muutenkin tykkään lukea vanhoista ajoista. 

Eteisen varastokomeroakin vähän siivosin, siellä on niin paljon tavaraa... kahden pakastimen lisäksi. Otin samalla kaksi pakettia lihaa sulamaan, jos niistä huomenna laittaisi samalla uunissa ruuat. 

Nyt kun olen ollut yksin, niin en ole kovin kummoista ruokaa tehnyt, eilen söin vanhan sopan loput ja tänään paistoin vanhat keitetyt perunat, paistoin ne vaihteeksi viipaloituina ja broileri mausteella ja suolalla maustettuna. Edelleenkään en ole muistanut ostaa peruna maustetta, vaan olen aina käyttänyt broileri maustetta.   Ihan hyvää oli :) Ja näin sunnuntai kahvilla maistui gluteenittoman kakun viimeinen pala.

Hyvää sunnuntai iltaa teille!6 kommenttia:

 1. Näyttää mielenkiintoiselta näkymä. Olisi kiva mennä katsomaan mitä tien varrella on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kaunista seutua, sieltä, tuon tien varresta on tullut eniten otettua kuvia.

   Poista
 2. Olipa kiva kun näit peuroja. Minäkin juuri vähän aikaa sitten luin sen Meri yksin ystäväni. Se on hyvä kirja. Pitäisi lukea se Myrskyluodon Maija -sarjakin, olen joskus nuorena lukenut ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä kirja, vaikka osin surullinen. Mutta sellaistahan se on elämä monessa mielessä ollut ennen vanhaan.

   Poista
 3. Enpä ole lukenut tuota kirjaa. Kun joku aika sitten tuli tv;stä Myrskyluodon Maija -sarja niin koetin katsoa sitä. Muistelin että äiti tykkäsi siitä paljon silloin kun se tuli aikoja sitten tvstä. Nyt ei oikein mulle se ollut kiinnostava sarja.
  Pitäisi käydä tutustumassa tähän uuden kaupunginosan kirjastoon jo, vaan ei oikein vielä ehdi lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki aikanaan, ja iloa muutto järjestelyihin!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)