Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 13. toukokuuta 2022

Perjantai

 ...ja seurakunnan tilaisuus tänään. 

Kuvituksena tänään ensin kuva tyttären tytön koulussa tekemästä kortista, jonka sain äitienpäivänä.
Sain myös vielä syntymäpäivänä eräältä seurakunnan siskolta onnittelut puhelimeen. Kuva oli hänen ottama joulujuhlassa kylätalolla :)Minä olen odotellut verensokerin tuloksia, kun puhelimessa sanottiin että diabetes hoitaja soittaa tuloksesta, mutta en tiedä koska. Katsotaan mitä tulokset sanoo.

Ostin uusia tabletteja "muistiin ja jaksamiseen" eli B 12 vitamiinia, tuntui että heti on ollut pää selvempi. Siitä olen iloinen. Tähän asti olin käyttänyt vain luontaistuotetta ja "aivopähkinöitä" välillä.

Isännällä onkin taas viikonloppuna harkat Vivamossa, niin jätin nyt siivouksenkin huomiselle. En ole raaskinut vielä pääsiäis koristeista luopua,kun ne on niin väri-iloa tuottavia. Pitäisi kyllä varmaan vaihtaa johonkin muuhun.

Hyvää ja mukavaa viikonlopun alkua kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Oikein suloinen kortti!!
  Toivotaan että saat tietoa labratuloksista. Voisit kysyä myös b12 vitamiini verikoetta jos saisit.
  Hyvää ja keväistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen hoitaja soitti, vähän oli koholla verensokerit, sain ajan hoitajan kanssa, ei vielä kuitenkaan mitään lääkitystä tule, sen verran vähän on tuo verensokeri koholla. hyvää viikonloppua Emilie!

   Poista
 2. Super ihana kortti <3 Meillä on siivouspäivä huomenna. On ollut niin paljon menoa ja meininkiä etten jaksanut tänään töiden jälkeen alkaa siivoamaan. Ehtiipä tuota huomennakin. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on nyt ainakin pilvistä... toivotaan ettei isännän harkoissa sada, pahemmin ainakaan. Joo, siivoukseen pitäisi alkaa... samoin aurinkoa toivottelen sinne :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)