Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 1. kesäkuuta 2022

Aurinkoako?Tuomen oksia kuistilla äidin vanhassa savikannussa.


Kävin kurkkaamassa kasvihuoneessa, kun kasvit on siellä ollut nyt pari yötä, ei siellä ollut kuin 7 astetta. Nyt kyllä näyttää rupeavan aurinko paistamaan, niin jätin ne sinne. Jos vaikka yöksi toisi taas sisä-eteiseen. Kun muistaakseni luvattiin taas tämän päivän jälkeen viileätä.


Mieheni toi minulle kukkia, eli omena puun oksan :)Tänään mulla diabetes hoitajan vastaan otto, neuvoja syömiseen ym. ettei tulisi varsinaista diabetesta, kun on siinä rajoilla verensokeri. Vielä ei kuitenkaan mitään lääkitystä.


Tässä kuva siitä ystäviltä saadusta taulusta, jonka saimme. Ystäväperheen isännän tekemä.Lempeää päivää kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Ihana kukkatuominen tuo omenapuun oksa!
  Toivottavasti onnistut pitämään diabeteksen loitolla - sikäli, kun siihen itse voit vaikuttaa.
  Hyvää kesäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Se diabetes hoitaja oli sitä mieltä, ettei mun tarvii olla huolissaan, kun olen hoikka ja koiran kanssa tulee liikuttua. Mutta varmuuden vuoksi katotaan syksyllä tilanne uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Oikein kauniit tuomet ja omenapuun kukat.
  Se onkin hyvä kun ajoissa pääsee vähän miettimää ruokavalioa, jos siinä on jotain korjattavaa. Tuskinpa hirveästi juot limpsoja tms ns turhia hiilihydraatteja. Joskus tuntuu että olisi hyvä katsoa verensokeria, mutta jos ei sitä epäillä, niin eihän sitä kukaan mittaa, vaikka olisi maailman helpoin tutkimus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toisaalta siis on hyvä, että sitä seurataan..tosi harvoin tosiaan limsaa juon..enimmäkseen vettä, joskus mehua.

   Poista
 4. Tuomen kukissa on ihana tuoksu. Myös omenapuut kukkivat nyt ihanasti. Minä olen jo pitkään välttänyt sokeria ja nopeita hiilareita, mutta verensokeri on silti lievästi koholla. Yritän vieläkin parantaa elämäntapoja, vähentää kovaa rasvaa ja lisätä liikuntaa ym...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan sitä varmaan on parantamisen varaa monella, ja itselläkin.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)