Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 7. toukokuuta 2022

Kaikenlaista..

 Yhtenä päivänä menin "iäisyysprojektiin" vinttiin, mielessä mennä lakaisemaan varmaan sata kärpästä, jotka myrkytin aiemmin vintin ikkunasta.

Kyllä niitä riitti, ikkunalla ja lattialla. Samalla tuli mieleen sen jälkeen järjestellä vintin pöydällä olevat "romut" uuteen uskoon. Siinähän on ollut kaikenlaista lapsellista roinaa..

Nyt ovat toisessa järjestyksessä. Nalleperhe poseeraa.Nyt valo tulee takaa, niin kuvasta tuli himmeämpi.

Sitten olemme heittäneet pois kuistin pitkän "penkin", joka oli talon alkuperäisen kirjahyllyn alakaapit, on ollut eteisessä penkkinä ja säilytys tilana. Nyt sekin oli mennyt huonoon kuntoon, ja alkoi liitoksistaan ratkeilla. Päätin, että se saa lähteä. Nyt se on viety ulos ja isäntä hajotti sen kappaleiksi, laatikot taitavat olla vielä ehjänä..

Nyt on paremmin tilaa kuistilla , mutta toisaalta vähemmän säilytystilaa. Joka on osittainen ongelma myös. Mua on alkanut ahdistaa tuo roinan määrä. Kevät siivousta kuitenkin yritän vähän kerrallaan saada aikaan.

Huomenna on äitienpäivä ja ainakin osa lapsista tulossa käymään :)

4 kommenttia:

 1. Roinan määrä taitaa ahdistaa meitä monia! Siksi on vapauttavaa välillä käydä komerot ja hyllyt läpi heittäen pois turhat tavarat -kierrätykseen tai kaatopaikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina jotain pientä saakin pois heitettyä, se ei vaan juuri missään näy. Tosin tuo kuistin kaapin/penkin hävittäminen näkyy, nyt on vaan pulmana niiden sisältö :)

   Poista
 2. Joo, sama täällä, sisältöä olisi, mutta kaappeja puuttuu. Nyt on kertakaikkiaan alettava laittaa pois kaikenlaista, lippua ja lappua, tekstiiliä ym. Nyt ei mahu tähän uuteen kämppään kaikkea. Keittiön kaapitkin on todella vähäiset. Toisaalta juuri niihin kaappeihin kertyy jotain tarpeetontakin, jos on kaappeja enemmän.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)