Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Vähän pilvisempää....

...jopa muutama vesipisara tuli ulkona. Ihan hyvä välillä, ettei ole niin kuumaa. Eilen oli kasvihuoneen pari taimeakin ihan nuutuneita. Kastelin ne ja nostin lattialle varjoon. Ja jätin oven vähäksi aikaa auki. Onneksi tänään olivat ihan hyvinvoivan näköisiä. 

Mies on ollut vielä tänäänkin harkoissa, niin en ole saanut vielä ostettua lisää taimia. Tänään heillä on kenraaliharjoitus. Mies on suunnitellut uuden trimmerin ostoa, se olisi tarpeen...(ja minä maksan siitä puolet) ,entinen joskus käytettynä ostettu ei oikein halua toimia.


Eilen sain kaivettua vintistä ja komerosta ikkunoiden hyttysverkot, ja makkariin laitoinkin paikoilleen. Hyvin ainakin itse sain nukuttua, kun yöllä oli vähän viileämpää. Illalla käytiin myös saunassa. Tänään nukahdin taas päikkäreille sohvalla. Liekö ukkosta ilmassa.


Taisin kertoakin tässä yhtenä päivänä, että pesin ikkunan ja vaihdoin keittiöön kesäisemmät verhot, ja samalla ikkunan päällä olevista tarjottimista osan.


Kirppikseltä nuo kaikki joskus ostettu. Tykkään tuon kapan raikkaasta turkoosista väristä. Turkoosi on niin ihana kesäinen väri <3 Eilen siivosin muuten ja vaihdoin kesäisemmän värisen maton, eli limen vihreän. Kyllä se piristää, kun saa vähän sisustus värejä vaihdettua, minulle värit ovat tärkeitä, mustavalkoinen sisustus olisi minulle kauhistus.

Mutta jokainen tavallaan, mistä tykkää.







6 kommenttia:

  1. Joo, eilen oli vähän pilvistä ja tänä aamuna. Mutta nyt taas paahtaa aurinko, on kyllä tukalaa. Pitäisi pakata vielä viimeisiä rojuja, monestikohan on tullut sanottua että, ei tästä tule mitään. Ajoissa pitäisi luopua tavaroista.
    Mutta on nuo sun verhot ja tarjottimet kyllä niin kauniit. Kiva kun on hyvä pitopaikka noille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maton kanssa kävi vähän ikävä yllätys, kun oltiin poissa, niin Elmo oli ripuloinut maton reunalle pienen kakan :( Heti sain ottaa sen maton pois lattialta, vein ulos ja juuriharjalla harjasin sen kohdan vain, sitten ulos kuivumaan. Illalla kuistille, kun ulkona satoi ja ukkosti, tänä aamuna taas ulos jatkokuivaukseen ja nyt sain sen lattialle..onneksi ei tarvinnut koko mattoa pestä!

      Poista
  2. Oi, mitkä verhot! Turkoosi on lempivärini, jota meillä on kyllä ympäri vuoden. Mustavalkoisuus ei ole myöskään minun juttuni, vaan väriä pitää olla.
    Aurinkoista kesäkuuta!

    VastaaPoista
  3. Turkoosi,kaunis!
    Kauniit tarjottimet ja ihana verho.💙🤍
    voi Sesse : Anteeksi lähetän Sinulle ne liinat....älä hättäile,
    Hyvää kesäistä viikkoa!
    nyt alkoi reistailemaan oma-"terveyteni"
    Arvonta palkinnotkin odottaa postiin viemistä..

    VastaaPoista
  4. Liisa, ei mitään hätää, hoida vain itsesi terveeksi <3 Hyvää kesää sinullekin!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)