Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Kohta ollaan keskikesässä

 


 Pensas kukkii, en tähän hätään muista nimeä...

Tänään on miehellä vielä lääkäri Hesassa, lähti nyt yksinään sinne. Minä keittelin inkivääri-juomaa hälle sekä itselleni raparperi-juomaa. Ja vielä kummallekin raparperi-kiisseliä. Sähköhellalla keittelin, liian kuuma lämmittää puuhellaa.


Ruuaksi söin perunamuussin loput homejuustolla terästettynä, sekä salaatin loput. Tuo salaatti oli niin hyvää, kun siinä oli kaikkea feta-juustosta ja oliiveista alkaen, nam :) Eli lidlistä ostetusta purkista. Jälkkäriksi voi ottaa sitten kiisseliä kauramaidon kanssa...kunhan se joskus jäähtyy. Tällä lämpötilalla siihen voi mennä aikaa. Mittari näyttää 25 astetta.

Toivottavasti isäntä on saanut hyviä uutisia lääkäristä, niinkuin tähänkin asti.

Elmo on pitkässä fleksissä ulkona, rupesi nukkumaan metsän reunassa heinikossa, se on ottanut sen omaksi lepo paikakseen päiväunille. Sitä ennen lyhensin Elmon turkkia, se kerrankin antoi hienosti turkkia leikata, hyvä poika!




4 kommenttia:

  1. Kuumuudestahan sitä kärsitään, varsinkin jos ois vielä turkki, kuten Elmolla :)
    Tänään aamupäivällä olikin melko viileää, melkein tuli vilu kun kävin kaupassa. Mutta kyllä nautin viileydestä. Yönkin sain viime yönä nukkua, niin oon kuin eri ihminen taas :))
    Toivotaan hyviä uutisia tarkastuksesta miehellesi!

    VastaaPoista
  2. Kyllä nämä helteet koettelvat eläimiäkin kovasti. Uskomattoman lämmin on ollut tämän kesän alku.
    Toivottavasti miehesi sai lääkäristä hyviä uutisia! <3
    Hyvää ja onnellista kesän jatkoa Teille!

    VastaaPoista
  3. Mä uskon että kun ilmat muuttuu kylmiksi, niin moni ajattelee että olisipa lämpimämpää, iltaisin on mukavan vilpoista, kun käy lenkillä, ja aamulla aikaisin, itse en ole kärsinyt mitenkään helteistä, huonon veren kierron takia ei ole hiki tippunut. Mutta tosiaan koiria kun oikein hoitaa helteellä, niin kyllä ne jaksaa, on järkyttävää kun ihmiset jättää kuumaan autoon koiran, minua suorastaan raivostuttaa sellainen, se on eläin rääkkäystä.
    hyvää heinäkuuta sinulle !

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille! Ja hyvää heinäkuuta!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)