Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 19. kesäkuuta 2021

Ainakin riittävän lämmintä!

 


Nyt  on ollut tosiaan suorastaan hellettä. Sisällä onneksi vähän viileämpää. Aiemmin tuuli viilensi ilmaa, ja oli Elmollekin parempi, nyt ei oikein viitsi sitä pitää ulkona muuten kuin pakolliset tarpeet.

Yhtenä iltana käytiin venerannassa, ensin mentiin autossa, jossa onneksi on ilmastointi..ylellisyyttä.. pari km ja sitten Elmo kävi rannassa vain jalkansa kastelemassa ja rupesi sitten vaan muiden uimassa käyneiden koirien hajuja haistelemaan. Mutta kyllähän aina veden äärellä on vilpoisempaa.

Tänään isännälle tuli saunavieraita pari kappaletta. Savusaunaan.

Eilen oltiin srk:ssa, nyt olikin jo hyvin porukkaa. Ja sellaisia seurakuntalaisiakin näki, joita ei ollut nähnyt pitkään aikaan.

Kaunista keskikesää!

8 kommenttia:

  1. Kyllä vähempikin lämpö piisais kun asutaan kaukana järven rannasta. Haaveilenkin meren aalloista kun laitan kylmää pyyhettä olkapäilleni viilentämään oloa.😎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä, että vähempikin lämpö riittäisi! Meillä ulkomittari näyttää 32 astetta varjossa.

      Poista
  2. Se on mukavaa, että ihmiset uskaltavat taas tulla tapaamisiin.
    Rannassa tuntuu aina vilpoisemmalta, joskus pelkkä jalkojen kastelu viilentää koko kehon. Ehkä Elmoakin jo helpotti se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaapa olla niinkin. Ei ainakaan halunnut veteen makaamaan, eikä mennä syvemmälle.

      Poista
  3. Kyllä nyt "hellii" helle, alkaa olla jo liikaakin tätä hellimistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuulettimet on kullan arvoisia nyt, äsken käytiin Elmon kanssa ulkona, ja sen jälkeen laitoin toisen tuulettimen lattialle puhaltamaan Elmolle viileyttä..sillä on sentään turkki päällä, kun minulla on vain hame ja hihaton toppi.

      Poista
  4. Meillä Merri haluaa koko ajan mieluummin ulos, kuin sisälle, vaikka sisällä on selvästi viileämpää. Ulkona se sitten hakeutuu johonkin varjopaikkaan lepäämään. Siellä kuitenkin kivasti tuulahtelee :)
    Töissäkin on tarennut hyvin ;D Ei ole oikeasti mitään hirveää tuskahellettä vielä ollut minulla, mistä olen vähän hämmästynyt. Toisaalta, mitä enemmän hellettä huhhailee, sitä kuumemmalta tuntuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuntuu myös siltä,etteivät kissat kärsi helteestä, makailevat vaan jossain varjossa ulkona.. koira enenmmänkin, onhan sillä paksumpi turkkikin.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)