Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Istutusta ja siivousta

 

 Eilen käytiin ostamassa multasäkki ja pari taimea, (paprika ja kirsikkatomaatti) sekä kylvin myös ne liossa olevat herneet kasvihuoneeseen. (Tai osan niistä, kun olin niin reilulla kädellä niitä pistänyt likoon :) Ehkä kuitenkin vielä pistän loputkin herneet johonkin kasvamaan.

Lisää taimia ostan ensi viikolla, kun tulee lisää rahaa.


Tänään alkoi tulevan uuden rukoushuoneen remontti, isäntä meni sinne.

 

  Kyllä on kaunista nyt alkukesästä, nauttisi kävelyistäkin, mutta Elmo ei halua juuri lähteä mihinkään pitemmälle. Voisi sitä koittaa, että ajaisi autolla johonkin, ja lähtisi siitä kävelemään, kun olisi uusia tuoksuja, Elmokin voisi piristyä. Äsken käytiin taas lähimetsässä Elmon kanssa, sillä olikin hätä. Siitäkään ei tiedä milloin on hätä oikeesti, ja milloin vaan tahtoo tuohon pikkutielle hetkeksi kävelemään...eli naapuritalon luo katsomaan tarjotaanko sieltä jotain hyvää...

                                                - - - - - - - - - - - - - -

No, tuon edellä kirjoitetun jälkeen käytiinkin isännän ja Elmon kanssa auto/kävely lenkillä, ja Elmo oli taas niin reipas kuin entinen Elmo. Elmo sai haistella kaikki koirien terveiset ja tapasi myös pienen kissan, johon olisi mielellään ystävystynyt, mutta kisu pelkäsi... (meidän Hipsu-kisu kun on Elmon paras ystävä).

 


Olen nyt innostunut vähän kesä siivoukseenkin. Aiemmin pesin koristeena olevat mukit ja eilen rupesin siivoamaan mukien yläpuolella olevaa hyllyä..miten sinne kertyykin niin rasvaista pölyä...

Osan lasipurkeista pistin pesuun ja osan sain päältä pyyhkimällä putsattua.

Tänään sitten pesin keittiön ikkunan ja vaihdoin verhon, ja pyyhin pölyjä.

Toivottavasti tämä innostus jatkuu...




4 kommenttia:

  1. Toivottavasti sinun innostus jatkuu, ja Elmon pirteys myös! Kissoista tykkäävä koira on niin söpö :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan näin :) Elmo kyllä edelleen täällä jumittaa, ja isäntä on näytelmä harkoissa, ei päästä autolla, ei ole oikein kuin tuo yksi suunta mitä kulkea, kun toisessa päässä on iso tie... ja Elmo pelkää kovaa vauhtia kulkevia autoja.

      Poista
  2. Hieno hylly, ihan kuin mun tarjotin, kaakaopurkki ja kahvipurkkikin on mulla samanlainen. 3 v sitten muutossa laitoin tarjottimen ja kaakaopurkin kirpputorille muistaakseni. Hyvin vähän tulee tarjottimia käytettyä, vaikka on nytkin yksi esillä, vanha metallinen.
    Täällä olen pakannut melkein kaikkia tavaroita vähän kerrassaan, on kyllä rasittavaa hommaa!
    Toivottavasti Elmokin piristyisi, vai joko hän tulee vanhaksi. Voihan se kuumuuskin rasittaa, ainakin minua. Ei tee mieli lähteä päivällä lenkille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään värikkäistä ja retroista jutuista :) Johan se Elmo on jotain 12-13 v. Voimia pakkaukseen!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)