Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 3. kesäkuuta 2021

Pitsaa, retroa ja jumittava koira

 Kyllä ihan samanlainen jumittaminen oli Elmolla taas täällä kotitiellä. Liekö vaan kyllästynyt tuohon tiehen, kun ei ole kuin tuo sama suunta...toisessa päässä on iso tie, jossa Elmo pelkää kovaa ajavia autoja. Sivuteitä kyllä olisi täällä, mutta kun Elmo ei suostu lähtemään (sinne asti) pitemmälle. Isäntä on näytelmä harkoissa, niin ei päästä autollakaan. Elmolla on aina jollut jos jonkinlaisia traumoja, jotka näköjään vanhemmiten vaan pahenevat. Ja se on aina ollut tosi itsepäinen koira.


Minä paistoin pitsan, täytteenä kinkkusuikaleita, broilerisuikaleita, tomaattia, paprikaa ym.Tässä menossa uuniin... kunhan ensin juustoraastetta reilusti päälle.




Tässä uunista tulleena. Kaksi palaa söin, hyvää oli. Elmokin sai maistaa.




Toissapäivänä kun käytiin kaupassa, annoin periksi mielihalulleni, ja ostin Keräily ja Vintage-lehden :) Ihania kuvia ja sisustuksia!



Oli ihan piristävää lukea ja katsella tuota lehteä. Yksi entinen Keräily ja vintage-lehti minulla oli ennestään.


Pesin suurimman osan kukkaruukuistani, niitä on valtavasti. Kun seuraavana päivänä katsoin toiseen kaappiin, niin siellä niitä oli lisää... en ole niitä pessyt, vain tyhjensin vanhat mullat pois, jos joissakin oli. 

 Herneitä laitoin lisää kasvihuoneeseen ja loput liotetut heitin pois. 


Tällaisia kesämietteitä.

6 kommenttia:

  1. Nam, onpas herkullinen pizza.
    Elmo on persoonallinen koira, haluaa kulkea omia teitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan välillä liiankin persoonallinen ja olisi oman tiensä kulkija.

      Poista
  2. Olisi hauska nähdä millaiselta kasvihuone näyttää nyt, kun sinne on laitettu jo monenlaista kasvamaan:) Meilläkin on vähän haaveiltu, jos muutamasta poistetusta ikkunasta saisi tehtyä edes jonkin pienen kasvihuoneen tapaisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin oli täällä joskus etupihalla aurinkoisella seinustalla kasveja muutaman ikkunan takana.. Kasvihuoneessa ei ole nyt vielä paljoa nähtävää, laitan kuvaa sitten, kun siellä jotain vähän enemmän on :)

      Poista
  3. Hyvännäköinen pizza, varmaan maistuukin.
    Nyt keväällä oon ollut monia lehtiä tarjoushinnoin, olen minäkin ostanut, 2 , 3, 3,90 e jaksaa vielä maksaa. Mutta oikeet hinnat on sitten eri juttu.
    Onko Elmolla kipuja, jonka vuoksi ei suostu kävelemään, tai sitten joku villieläin pelottava siellä metsässä, jonka vaistoaa. Voisko se vanhuus selittää tuollaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä varmaan kipuja ole, koska kun esim. koirakaverinsa näkee, niin iloissaan hyppii ja juoksee sen kanssa hetken aikaa, mutta ei halua sen kanssakaan kauemmaksi lähteä tätä tuttua tietä....

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)