Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 26. kesäkuuta 2021

Juhannusta

 


 Hyvää Juhannusta kaikille!

Eilisen muistoja: Aamulla kaupassa käynnin jälkeen, lähdettiin käymään Sammatissa. Siellä olikin (yllätyksenä meille) markkinat ja ihmisiä kuin suuremmassakin paikassa. Minulla ei ollut käteistä mukana, niin ostin vain lasten ja nuorten hyväksi arvan, enkä voittanut mitään. 

Kävimme myös kahvilassa.


Sitten kotiinpäin. Matkalla kerkisimme ostaa vielä jäätelöt. Olimme tavanneet Sammatisssa miehen näytelmä kaverin pyöräilemässä, ja hän oli jatkamassa vielä Lahnajärvelle.Oli puhetta jos hän pyöräilisi vielä meillekin...mutta se asia jäi auki.

Kotona aloin laittaa ruokaa, ja sitten isännän kaveri olikin soittanut, että hän voi poiketa takaisin tulo matkalla. Mulla oli ruoka melkein valmis (kahdelle hengelle), mutta keitin makaroonia lisäkkeeksi,että riittäisi jos miehen kaverikin haluaisi syödä...

No, siihen meni pitkä aika ennen  kuin hän löysi meille, ja joivat isännän kanssa kahvit rannassa, oli kuulemma syönyt jo. Sitten kun hän oli jatkanut matkaa, me söimme vihdoin isännän kanssa ulkona. Mutta oli ruoka hyvää nälkäiselle :)


Illalla sitten läksimme oman paikkakunnan juhannus tilaisuuteen. Siellä oli  laulu esityksiä, sitten välissä kokko, ja taas lauluesityksiä. Ja puffetti. Se oli toinen kerta, kun olimme siellä (näiden noin kymmenen vuoden aikana, kun olemme täällä asuneet), mutta olihan se ihan kiva vaihteeksi. Ja tuttavia näimme sielläkin.

Yleensä ollaan oltu Vivamossa (jossa ei nyt ollut Juhannus juhlaa) tai joskus seurakunnassa, jossa sielläkään ei ollut nyt mitään.

Eilen oli sopivasti hyvä sääkin, mutta nyt alkoi sataa vettä. Hyvää Juhannus päivää ja suomen suvea!


7 kommenttia:

  1. Hyvää juhannusta! Eipä eilen nähtykään kokkoa, vaikka katseltiin rannalla auringonlaskua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi oli eilen illalla ihan hyvä sää olla ulkona :) Mitä nyt hyttysen vän yritti jalkoja syödä, sitä varten olinkin laittanut melkein pitkän hameen.

      Poista
  2. Hyvää juhannuspäivää sinulle!
    Meillä on pörränyt pieni ukkonen, mutta nyt se kartan mukaan näyttäisi siirtyneen Karkkilaan.

    VastaaPoista
  3. Mekin olimme eilen yhdessä juhannustilaisuudessa, mutta kokolle emme jaksaneet jäädä, kun väsytti jo silloin illalla. Hienot juhannussäät on nyt ollut! Eilen kyllä illalla kotimatkalla vähän satoikin. Hyvää juhannusta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Täällä on tänään satanut ja ukkostanut, jos kohta vähän paistanutkin.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)