Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 11. kesäkuuta 2021

Ruusu ja unkarinsyreeni kukkii


 

Eilen oli Kylätalolla meillä tilaisuus. Pääsin naapurin kyydissä sinne, kun isäntä oli toisen näytelmän kenraaliharkoissa. Isäntä tuli sitten sopivasti juuri kun meidän tilaisuus oli loppunut,joten pääsin omalla kyydillä kotiin. Ihan hyvä tilaisuus oli, vaikka ei paljoa porukkaa.

Tänä iltana sitten seurakunnassa tilaisuus, mieskin pääsee tänään aikaisemmin, kun on vaan yksi näytelmä.
Tuo syreenikin on aloitellut kukintaansa, aika vähäistä se on.Käki kukkuu ihan hulluna usein..asuukohan meidän vierus metsässä...

 

 Raparpereista pitäisi ruveta jotain laittamaan, ne ovat kasvaneet niin vauhdilla.Tämä kuva on muutamia päiviä (tai ehkä viikko) sitten otettu ja nyt on jo paljon valtavampi.
Pitäisi kaivaa se raparperi juoman ohje esiin jostain. Siinä sitä parhaassa muodossa menisi. Varmaan on kyllä pakkasessa vielä entistäkin raparperia. Raparperi piirakka olisi yksi vaihtoehto.

Jotenkin vaan väsyy, kun on noita pitäisi ja pitäisi hommia, ja niin kuumakin. Mutta kohta se varmaan hetkeksi viilenee.

Näillä mennään.


8 kommenttia:

 1. Voi että, enpä ole kuullut vielä käen kukkuvan, josko kaupungissa liekään käkiä. Pitäisi käydä metsäisemmällä seudulla.
  Kuumuus kyllä uuvuttaa, se on enemmän kuin väsymystä. Luvataan ja luvataan viileämpää mutta eikun kuumuu vaan.
  Pitäisköhän kerrankin ostaa raparperiä, silloin kun itellä oli, ei sitä tullut käytettyä :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kyllä viilenikin juuri, tänä aamuna sai laittaa villatakin päälle, kun läksin koiraa ulkona käyttämään.Muutama pisara tuli vettäkin, ei onneksi enempää...kyllähän se sade kastelisi puutarhaa,mutta kun toisaalta isännällä on näytelmät ulkotiloissa, tänään kyllä lyhyempi päivä.

   Poista
 2. Miäkin olen katellu raparperipuskaa sillä silmällä, mutta mitään ei oo tapahtunu😅 Varmaan kohta jo ihan puisia nää meiän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano...ja pakasteessa taitaa olla vielä viime vuotisiakin...

   Poista
 3. Meilläkin täällä pihalla alkaa juhannusruusut kukkimaan, aina ne on kukkineet ennen juhannusta 30 vuoden ajan, tänne jää ruusut ja syreenit, kun muutto eri kaupunkiin tulee 2 viikon päästä.
  Kesä on kauneimmillaan, erilaisia luonnon kukkia sieltä sun täältä putkahtelee esiin, ei voi kuin ihastella niiden kauneutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on niin kauniita nuo luonnon kukatkin! Onnea ja voimia muuttoon!

   Poista
 4. Ihanasti ruusut ja syreenit kukkivat! Ihanaa että teillä on siellä käki. Tässäkin ennen käki kukkui, mutta nyt on vain jostain kaukaa kuulunut tosi hiljaa pari kertaa. Meidän raparperit olivat yhden talven aikana kadonneet juurineen, tyhjä kolo vain oli jäljellä. Kai oli myyrä ollut asialla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kummallinen katoaminen... Käki on tosiaan helkytellyt kukuntaansa pitkin päivää. Ja läheltä tuntuu kuuluvan.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)