Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 17. kesäkuuta 2021

Terveisiä Vivamosta!

Tänne väliin laitan kauniita kukkakuvia Vivamon hiljaisuuden puutarhasta. 




Siellä istuin ja kuvailin, kun seuralaiseni kävivät uimassa lounastauon aikana.Ensin tietysti oltiin käyty syömässä. Tuolla hiljaisuuden puutarhassa on myös erilaisia levähdys/istuma paikkoja.



Tämän pöydän takana oli puutarhakeinu, jossa istuin. Meillä oli koko päivän ohjelma siellä, eli ensin Sisareni Martta ja Maria näytelmä, sitten ruokailu, ja taukoa, sen jälkeen erilainen, nykypäivään sijoittuva Aurinkoranta, molemmat olivat nimikkeellä musiikkinäytelmä. Ja vielä lopuksi kahvit.

Tässä pari kuvaa näytelmien esitteestä:







Sitten taas kukkakuvia...






...ja istuin paikka.


Viimeinen kuva on rannasta, jossa esitettiin myös osa toisesta näytelmästä.



Oltiin lähdetty klo puoli 10, ja takaisin tultiin joskus viiden maissa varmaan. Huomasimme autossa , että maistuisi jo pienet nokoset, mutta en minä ainakaan kotona nukahtanut, vaikka lepäsin hetken sängyllä. Illalla menin sitten vähän aikaisemmin sänkyyn lukemaan, kun väsytti... ei siitä mitään tullut..tikka nakutti meidän seinää sekä meni hätyyttelemään yhtä linnunpönttöä, onneksi huomasin sen ja koputin kovasti ikkunaan, että se häipyi. Samalla huomasin, että kasvihuoneen ovi oli jänyt auki, piti vetää jotain päivävaatetta takaisin päälle ja käydä sulkemassa se.

On se kumma, että tuollainenkin reissu väsyttää,vaikka oli ihan mukava reissu, kai sitä on vanhaksi tullut.

11 kommenttia:

  1. Onpa kaunista tuolla Vivamossa! Ihania istutuksia ja istumapaikkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vivamossa on paljon kaikkea kaunista nähtävää :)

      Poista
  2. Kaunista on ollut. Kyllähän se uusi väsyttääkin, vaikka onkin mukavaa käydä. Minuakin väsyttää joskus nytkin, että ei vaan uskalla nukkua pitkään päivällä, jotta yöllä nukkuisi. Tänään alkaa olla taas hellettäkin, voi huokaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tänään otin pienet päikkärit, kun aamupäivällä olin vielä niin väsynyt.Päikkäreitten ja kahvin jälkeen olen ollutkin koko loppupäivän pirteä,ja sain puutarhakeinunkin pestyä.

      Poista
  3. Vivamo on hieno paikka,ja toimintaa paljon,teillä ei ole kovin pitkä matka sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille on hyvinkin tuttu paikka ja tuttuja ihmisiäkin.

      Poista
  4. Onpa siellä tosi kaunis hiljaisuuden puutarha. Pitäisi käydä siellä joskus. Olen käynyt vain kerran Vivamon pihassa kääntymässä, ja siitäkin on jo ainakin 15 vuotta.

    VastaaPoista
  5. Voi, tulipa ihan ikävä Vivamoon! Olin siellä ennen korona-aikaa pari kertaa runokurssilla ja muutenkin on tullut käytyä silloin tällöin. Tuo Hiljaisuuden puutarha on hieno!

    VastaaPoista
  6. Vivamo on hieno paikka ja erityisesti tuo hiljaisuuden puutarha. Olen käynyt Vivamossa muutaman kerran ja nähnyt noita koskettavia näytelmiä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)