Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 1. kesäkuuta 2021

Kesä tuli

 


 Tällaisia ihania kukkia on kasvanut pihalle, onko nää lemmikkejä? Ovat toisen kahvittelu pöydän vieressä, niin saa niitä ihastella.

Yritin äsken ladata kännykkä päivityksen ulkona, kun muistelen, että silloin kun ostin tuon uuden mokkulan, niin sanottiin, että fifi yhteys varmaan toimii ulkona, kun niitä linkkimastoja on aika tiheässä. Viimeksihän päivitin ja latasin sen kirjastossa, mutta kokeilen nyt onnistuiko pihalla, niin ettei tule maksuja..hmm.. Kyllä se ainakin latasi sen, kun olin laittanut fifi yhteyden päälle. joten katsomme... mulle nää jutut on ihan hebreaa...

Isäntä meni käymään kaupungissa, ja iltapäivällä aiotaan mennä käymään Lahnajärvellä, kun siellä on ilmaiset kakku kahvit, kun on uusitun kahvilan 1-vuotis synttärit. Muutenkin siellä silloin tällöin ollaan käyty kahvilla ja muutaman kerran syömässäkin. Kiva paikka vanhan ykköstien varrella, ja melko lähellä on myös toinen "jännä" paikka eli Kasvihuoneilmiö.

Vaikka asutaan täällä maalla, ja monen mielestä varmaan "korvessa", niin täällä on kyllä mielenkiintoisia paikkoja.

Onneksi päänsärkyni on helpottanut ja Elmokin vähän piristynyt. Käytiin äsken pieni lenkki tekemässä, ei se juuri pitkälle mielellään lähde, paitsi jos koirakaveri sattuu olemaan mukana.

Mukavaa päivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Lemmikiltähän nuo näyttää, on ne niin kauniita ja piristäviä. Hyvä kun on teilläkin piristymistä tullut, näin kesän myötä.
    Miekin oon nyt 2 yötä nukkunut ihan hyvin, ainakin siltä tuntui.
    Saa nähdä miten tässä väsyy nyt kun tuntuu tulevan helteet.
    On nämä kännykkä ja tietokone asiat vähän hepreaa, mullakin ei taito riitä nettisivujen kopiointiin sähköisesti. Jos olis tulostin vois vielä olla helpompaa. Enkä sitten löydä sähköisiä lomakkeita tai ne vaan katoaa jonnekin. Välillä savu nousee korvista. Kaikki tuntuu olevan kännykälläkin netin kautta tehtävä.
    Hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan kauniita nuo lemmikit :) Muuten myös kasvaa hirveä ruohisto siellä mistä ei isäntä ajettavalla nurmikkoa aja, käsin olen nyt nyhtänyt heinää/ruohoa tärkeimmistä paikoista, kuten etupihalta. (kun vanha trimmeri ei toimi :( )

      Poista
  2. Lemmikki se minustakin on. Ihana kukkanen! Se kylväytyy aika helposti, joten jos sinulla oli kahvittelupöydällä joku istutus viime kesänä, jossa oli lemmikkiä, tuo voi olla perua siitä.
    Mukava kuulla, että päänsärky helpotti! Itse puolestani poden sitä, kun ajoin vastavaloon ja tie oli sateen jäljiltä märkä, se kova heijastus aiheutti välittömän päänsäryn. Onneksi on tabletteja ja nyt täälläkin jo helpottaa.
    Minusta teillä on vaikka mitä siinä ihan vieressä, kun täältä on kahden tunnin laivamatka ruokakauppaankin :-D Kaikki on niin suhteellista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki on tosiaan suhteellista, toisaalta sinulla on kaupungissa kaikki lähellä :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)