Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 8. helmikuuta 2021

Kevät mieltä

 Tänään otin korkealla kaapin päällä olevan Piispankaura-kukan alas . Oli raukka pölyinen. Mutta ilahduin kuinka paljon uusia alkuja se oli talven aikana tehnyt.




Pyyhin pölyt lehdiltä ja laitoin sen nyt ikkunan lähelle. Pitkien lehtien takia nostin sen joskus tuunamani purkin päälle.



Tuli ihan kevät mieli :) Samalla kuvasin vähän muitakin kukkia.


Toisessa kaktuksessakin on ihan pieniä nupun alkuja.



Hipsukin halusi kuvaan, jos toiseenkin...



Tässä vähän kevät mieltä :)


10 kommenttia:

  1. Terve Hipsu! Kiva kun pidit huolta että tulit kuvaan. Olen joskus toivonutkin täällä kissakuvia. Ja kyllä niitä on ollutkin. Ei ole valittamista minulla. Oli niin hauska kun katsoit kuvassa suoraan kameraan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Hei vaan Kirsti! Kiva kun tykkäät meistä kissoista, miau.Tänään ollaan vähän villillä päällä oltu Rasmuksen kanssa...liekö meilläkin kevättä rinnassa."

      Poista
  2. Kyllä kisut on ihania.Hyvin on viherkasvisi säilyneet,
    tuollaisen kauran haluaisin itselleni, se on kaunis, minulla talvi verottaa jonkin verran, mutta näkee niistä että kevään tullen nealkaa tehdä uusia alkuja ja oksia,
    ajattelinkin laittaa kuvia blogiin tässä kohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat on kyllä ihania, tänään olivat aika villillä päällä, liekö heilläkin kevättä rinnassa. Kyllä muutamia kukkia jouduin heittämään roskiin, kun melkein kuolleita olivat.

      Poista
  3. Sinulla on hyvin säilyneet kukat pimeän kauden yli. Minulla suurin osa kuoli pimeyteen ja loppuja tuhoaa kaksi kasveja syövää kissaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin minäkin joitain heittämään roskiin, kun olivat niin huonossa kunnossa. Meillä ei onneksi kissat syö kukkia.

      Poista
  4. Hienot kukat, niin rehevän näköiset! Ja kivoin kukkanen on tuo harmaaraidallinen Hipsuliini :)
    Minäkin olen koettanut tiirailla olisiko kukkanuppuja kevätkaktuksessa, mutta ei. Vain pölyisiä kasveja löytyy. NIIN tekis mieli vaihtaa multia joillekin, mutta ei kai vielä voi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat on parhaita! Kyllä jo huomaa, että kevättä kohti mennään. Käytiin lenkillä, niin ihana timantteina loistava luminen maisema, aurinko kaunistaa kaiken :)

      Poista
  5. Kissat on ihania,kiva kun sait hipsun kuvaan. Minä olen huomannut että itselläkin on keväinen mieli kun haluaa sisustaa kotia ja laittaa jotain uutta.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)