Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Dekkari

 


Sammattilainen Tiina Martikainen kirjoittaa dekkareita, joiden sijaintina on kotipaikkansa Sammatti, joka on täällä meidän lähimaastossa. En ole koskaan ennen lukenut niitä, mutta kun lehdessä oli juttu siitä, niin kiinnostuin. 



Ilmeisesti muitakin uusia lukijoita kiinnosti,kun aamulla menin taajaman kirjastoon, niin kaksi hänen ensimmäisistä dekkareistaan oli varattu, vain kolmas oli jäljellä. Mutkan kautta tuttu "kirjastotäti"sanoi itse lukeneensa niitä, ja ettei se haittaa vaikka ei järjestyksessä lukisikaan. Koska ainahan niissä on uusi rikos (murha).

Niinpä lainasin tuon "Jäätyneet kasvot". En siitä vielä sano sen enempää, koska en sitä ole yhtään lukenut, ja sitä paitsi ajattelin ensin lukea loppuun sen "Jumalan kulkukoira" kirjan.

Onko teistä kukaan lukenut Tiina Martikaisen dekkareita, hän on kirjoittanut neljä dekkaria?

Silloin tällöin luen jonkun dekkarin. Joistakin olen postannutkin. Nuorena tuli luettua niitä kiinalaisia murhia, Kiinalaiset naulamurhat jne.

Eipä tässä tämän kummempaa. Kiitos Liisalle neuvosta, tänään ostin puolukkahilloa :)

14 kommenttia:

  1. Onpa mukavaa, että on tuollainen lähikirjailija! Jos tapahtumat vielä vaikka sijoittuvat seudulle. En ole tutustunut Martikaisen dekkareihin vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niissä varmaan saattaa meille tuttuja paikkoja tulla.

      Poista
  2. Tutulta vaikuttaa, muistelisin että olen lukenut tuon kirjan ainakin. Joku hakusysteemi pitäisi minunkin järjestää, kun on vaikea löytää noila omilta sivuiltani jotain määrättyä kirjaa.
    Oikein kiva kun saa kirjavinkkejä, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin mietin miten helpommin saisi katsottua vanhoja "kirja-arvostelujani"...

      Poista
  3. Mielenkiintoista varmasti lukea kun sijoittuvat lähialueille:)

    VastaaPoista
  4. Pitääpä laittaa nimi muistiin seuraavaa kirjastoreissua varten. Sammatissa on tullut jokunen kerta käytyä, joten kirjan sivuilla saattaa tulla vastaan tuttuja paikkoja.
    Pysyhän Sesse pystyssä näillä jääkeleillä!

    VastaaPoista
  5. En ole lukenut Martikaista, mutta silloin tällöin luen kyllä dekkareitakin. Juuri tällä hetkellä ei ole oikein dekkarifiilis, mutta olenkin aika kausiluontoinen niiden kanssa. On kyllä kiva lukea kirjoja, jotka sijoittuvat johonkin tuttuun paikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin luen aika harvakseltaan dekkareita, mutta joskus tulee innostus.. En ole aiemmin lukenutkaan juuri kirjoja joissa olisi tuttuja seutuja.

      Poista
  6. Olen lukenut Martikaisen kaikki kirjat ja voin suositella. Kannatta lukea kaikki ,vaikka ei oliskaan järjestyksessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä katsoa, ihan kiva välillä lukea dekkareitakin.

      Poista
  7. Ei ole tuttu kirjailija. Kiitos sinulle lukuvinkistä! Dekkareita en ole toviin lukenutkaan. Mennyt ihan harrastekirjojen parissa aika. Kauniita helmikuun viimeisiä päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt onkin luvattu joku päivä ihan keväistä keliä :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)