Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 8. helmikuuta 2021

Harhailua

 


 Eiliseksi meidät oli pyydetty vierailulle  erääseen paikkaan, jossa ei oltu koskaan käyty. No, laitoin osoitteen puhelimen navigaattoriin, ja lähdettiin matkaan. Kohde sijaitsi kaupungista vielä eteenpäin naapuri kuntaan. Navigaattori neuvoi hienosti, ilman sitä olisi ollut vaikea löytääkkään. Tulimme paikalle, jossa navikka sanoi: Määränpää on oikealla.

Kävelimme läheisen talon pihaan ja mies meni ovelle. Ihan vieras ulkomaalainen mies tuli avaamaan. Ei osannut paljon suomea, englantia enemmän. Isäntä yritti kysellä tätä perhettä jonne oltiin menossa, mutta ulkomaalainen mies ei tuntenut ketään sen nimistä...

Ei muuta kuin lähdettiin pois pihasta ja isäntä soitteli heille jonne oltiin menossa ja sai ohjeita. Ajoimme sitten pitkän matkaa toiseen suuntaan ja sitten taas takaisin päin, yritin laittaa navigaattorin uudestaan päälle, mutta se sanoi ettei saada yhteyttä...

Saimme neuvot puhelimessa ja perheen miesväki oli tullut autolla tienhaaraan odottamaan. Ja loppujen lopuksi se oli se paikka jossa olimme ensimmäiseksi käyneet, mutta toisen haarautuvan tien pätkän päässä. Hah! Meidän tavanomaista tuuria..

Mutta hyvä vierailu oli uskovan perheen luona. Kyllä sen takia kannatti vähän seikkaillakin :)

Ja lähtiessä vielä perheen emäntä tarjosi minulle lämmintä mustaa toppatakkia, jonka oli saanut tyttäreltään, mutta oli hänelle vähän iso. Minulle se oli sopiva. Musta ei ole mun suosikki väri, mutta lämpö on aina tarpeen näinä kylminä aikoina.

Pysytään lämpiminä :)

6 kommenttia:

  1. Navigaattori on tosi hyvä keksintö, vaikka aikoinaan pärjäsi ilman sitäkin,oli vain tiekartta. Navigaattori on senkin puolesta hyvä, kun se ilmoittaa peltipoliisit, niin osaa hiljentää ajoissa.
    Kiva se on aina tutustua uusiin ihmisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipa teillä seikkailu; joka onneksi lopulta meni kaikin puolin hyvin:)

      Poista
    2. Oho, ihmettelin kun tulin takaisin tänne, että mihinkäs se mun kommentti on häipynyt... No, onpa lipsahanut vähän väärään kohtaan, sillä ihan sun kirjoittamaan Sesse vastasin tuossa:)

      Poista
    3. Ihan mukava reissu oli loppujen lopuksi, vaikka seikkaillessa alkoi jo vähän hermostuttaa..

      Poista
  2. Sellaista se tuntemattomien paikkojen etsiminen välillä on. Meidän navigaattori rupesi lopulta viemään ties mihin, ja kai se olisi pitänyt päivittää, mutta eihän me ymmärretty mistään navigaattorin päivittämisestä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaista se joskus on, navigaattori on kyllä toimiessaan hyvä apu :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)