Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 12. toukokuuta 2020

Tiistain tuumailuja




Tänään mietin, että mitähän sitä laittaisi ruuaksi,kun en ollut muistanut ottaa pakastimesta mitään sulamaan... no otin sieltä kuitenkin jauheliha paketin ja puolikkaan paketin grilli makkaraa sulamaan,mutta sitten kurkistin jääkaapin pakastelokeroon, ja siellä olkin paketillinen kalapuikkoja, niin niistähän se ruoka syntyi. Tein salaatin ja lämmitin ja maustoin entisen keitetyn riisin ja paistoin kalapuikot. Hyvää oli.








Harmaantunut vanha Elmo eiliseltä auringon läikässä sohvalla :) Tänään onkin pilvistä.





Tänään tuli viesti, että kuntouttava työtoiminta on tauolla toukokuun loppuun ja sen jälkeen tietyin rajoituksin.Että oma sosiaali-työntekijä ottaa yhteyttä. Eilen soppakirkon vetäjä soittikin mulle, että eivät vielä kesäkuun alussa aio avata "soppista". Ja varmasti oikea ratkaisu.




Minä harjoittelin eräänä päivänä ompelemaan maskia, ensimmäinen vaati pähkäilyä, kun en meinannut tajuta miten se tulee, vaikka kuvallisesta ohjeesta katoin, ajattelin että mulla on varmaan joku "hahmotus-häiriö", kun kaks kertaa jouduin sen purkamaan, vasta kolmas kerta toden sanoi... sen jälkeen olen ommellut kaksi maskia, jotka menivätkin kerralla oikein :)




Ei tässä sen kummempia kuulu, hyvää päivän jatkoa teille :)

6 kommenttia:

  1. ..Mukavasti päivä alkanut....
    Elmokin vanhentuu:(
    Laitappas kuva maskista,jos mahdollista...
    Kyllä ...hiljalleen ,hyvin hiljalleen Suomi avautuu....:),uskotaan siihen ja luotetaan!
    Talvikenkät lankkaan ja puhdistan laitan pois,jos tulee vielä lunta ollaan sitten kumppareilla:))
    Hyvää päivän jatkoa!.Sinulle Sesse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän me kaikki vanhennumme..sekä itse että eläimet.Yritän laittaa kuvan maskista , jos muistan. Mukavaa päivää!

      Poista
  2. Minä söin tänään kans kalapuikkoja kaupasta ostetun italiansalaatin kanssa,+tomattia, en viittinyt perunoita keittää.
    Tuolla kaupan ilmoitus taululla oli että joku tekee suu maskeja ja myy niitä 9 eur.hintaan, en mä laita itselleni, kun en ole koko aikana käyttänyt muutenkaan,ehkä helsingissä on enempi tarvis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ole käyttänyt, mutta ompahan muutama pestävä maski, jos tulee tarvis käyttää. (Tosin meillä on kyllä kertakäyttö-maskejakin, sellaisiin "likaisiin töihin" tarkoitettuja).

      Poista
  3. Lämpimässä on mukava maata päiväunilla :)
    Maskin taika taitaa olla vekkien suunnassa, etteivät puske käytössä suoraan nenän eteen. Toisaalta maskia voi käyttää ylösalaisinkin, jos kankaassa ei oo kuviointia, joka menis päälaelleen ;)
    Töihin lähtö käsillä ja auton ikkunat jäässä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällkin satoi vähän aikaa räntää/rakeita.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)