Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 29. toukokuuta 2020

Kaunis päivä


Kyllä se kuntouttavan työtoiminnan sos.työntekijä soitti mulle eilen, "lomautus" jatkuu edelleen, kun soppakirkko ei vielä aukea. Ihan hyvä niin. Soppakirkon vetäjät kuuluvat molemmat riskiryhmään. Ja muutenkin siellä käy tietysti paljon vanhempaa väkeä normaalisti.
Eilen illalla mulle soitettiin ja pyydettiin "todistamaan" , siis kertomaan uskostani, netti-kokouksessa nyt tänä iltana, se ei jännittänyt mua niinkään, vaan tuli sellainen ilo, että saa kertoa uskosta. Vielä se tietysti kerkiä tulla "ramppikuumekin"...saa muistaa rukouksin, se on illalla klo 19.

Sitten on se huominen, josta toivon, että osaamme tehdä oikean ratkaisun. Onneksi mies sanoi, ettei mun ole siihen pakko osallistua, vaikka hän pystyisikin. Katsotaan nyt kuin käy.Kuvat on eiliseltä,kun kävin toisessa joenmutkassa.
Äsken mietin mitä lounaaksi tänään, kun en ollut ottanut pakasteestakaan mitään sulamaan...mitä kaapista löytyy... no, kananmunia ja juustoraastetta...niinpä tein juustotäytteisen munakkaan, lisuukkeeksi salaatin. Tavallinen mehukin oli loppunut, niin tein saadusta vaalean glögin tapaisesta tiivisteestä laimentaen mehun, sekin kun oli jo syytä ottaa käyttöön. Välillä on näitä "nyhjää tyhjästä" päiviä. Tosiaan pakasteessa olisi ollut vaikka mitä, mutta en viitsinyt ruveta sulattelemaan,kun en illalla ollut ottanut sulamaan.

Kaunista kesäpäivää ja alkavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Niin se välillä on ruuankin suhteen, jos ei ole valmista, niin ei keksi oikein mitään mitä tekisi mieli. Usein teen kaurapuuroa.
  Ei ne jännät asiat ole kivoja ainakaan vatsavaivojen kanssa. Toivottavasti sujuu hyvin ja asiat selviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se asia meni minun kannalta ihan hyvin :) Ja nettikokouskin meni, vaikka olinkin vähän jännittynyt/hermostunut. Ja vatsakin on pysynyt kunnossa, jee!

   Poista
 2. Laita blogiisi joskus myös todistuksesi, olisi kiva lukea tarinasi kuinka tulit uskoon, enää ei nykyjään olekkaan sellaisia todistus kokouksia niinkuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinkin kirjoittaa sen kyllä :) Jotain siitä olen varmaan kyllä kirjoittanut Kotimatkalla- blogissa aiemmin. Monessa paikassa ei kuulemma ole enää uskoontulo-todistuksia, meidän srk:ssa on kyllä ollut aina ja on edelleen.

   Poista
 3. Toivottavasti nettikokous meni hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni kyllä vaikka olinkin vähän hermostunut..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)