Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Kaikkea voi tarvita :)






Kuva vanha




Mitäs meille kuuluu... pitkästä aikaa satuin näkemään kiinnostavan ilmoituksen netin Roskalava-ryhmässä, kun siellä tarjottiin käytettyjä tiiliä (ilmaiseksi siis), käytiin hakemassa ne pois :)




Takaisin tullessa käytiin ystävillä kylässä. He olivat jo aikaa sitten (ennen koronaa) puhuneet, että mahdollisesti muuttaisivat kaupunkiin, ja nyt kuulimme, että ovat jo osaksi muuttaneet, että ensi yö saattaa olla viimeinen tuossa asunnossa. Ovat saaneet talon myytyä ja muuttavat rivitalo-asuntoon. Oli varmaan johdatusta, että satuimme juuri käymään siellä :) Seuraavan kerran käymme sitten joskus rivarissa.




Kun tulimme reissusta tiili"kuorman" kanssa, tyhjensimme autoa ja jäin pihalle hetkeksi puuhastelemaan, aurinko paistoi vaihteeksi ja tuntui suorastaan lämpimältä. Se oli tarpeen <3 Nyt on taas pilviä kerääntynyt taivaalle.





8 kommenttia:

  1. Äkkiä vaihtuu sää nykyisin. Luvattiin sateita täksi viikonlopuksi, mutta eipä ole satanutkaan. Ihan sama mulle nykyisin, voin mennä kauppaan jos on tarvetta vaikka sataisi, eikä paljon muuanne ole menojakaan. Mutta kävelylle toki enemmän tekee mieli lähteä, jos on kaunista ja aurinkoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, että aurinkoislla säällä paljon mieluummin lähtee ulkoilemaan :)

      Poista
  2. Olen samaa mieltä, että kaikkea voi tarvita ;D Ja välillä sattuu eteen uusiakin "aarteita".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hamstereiksi syntyneitä :) On meillä ilmeisesti käyttöäkin noille tiileille...

      Poista
  3. Nuo roskalavat ovat joskus hyviä. Kun vain niitä muistais kattoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakaan ei ole juurikaan nykyisin tullut katsottua, nyt vaan sattui olemaan edessä heti, kun facebookin avasin, ja suht lähellä, niin kannatti hakea :)

      Poista
  4. Mielenkiintoista, mihin tiilet käytetään? Niistä saa kaikenlaista kivaa ja hyödyllistä tehtyä. Oliko niitä miten paljon?

    VastaaPoista
  5. Sellainen kasa..en nyt osaa arvioida, mutta meillä on ainakin kasvihuone suunnitteilla, niin esim. siinä voisi lattiassa käyttää..saa nyt nähdä :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)