Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 8. toukokuuta 2020

Puhetta vaatteista




Moneen asiaan tuo korona on vaikuttanut, jopa pukeutumiseen. Kun on enimmäkseen kotona, niin aina on jonkunlaiset koti-vaatteet päällä, eli yleensä jotkut tytön entiset trikoosametti- tai muut kangashousut. Kauppareissulle lähikauppaan olen yleensä vaihtanut ulkoiluhousut. Vain kaupunki reissulle laitan yleensä farkut. Mekkoja/hameita tulee enemmän käytettyä kesällä tai esim. seurakunnassa. Nyt ei ole mitään tilaisuuksiakaan, jonne tulisi laitettua hametta/mekkoa.



Tuossa Metsäntytön blogissa, "keskustelimme" juuri yhtenä päivänä siitä, miten monesti tulee vaan kotona pistettyä huonompia vaatteita päälle, kun ei osaa tarpeeksi arvostaa itseään, vaikka ollaan Taivaan Isän prinsessoita :) Omakin tyttärenikin on sanonut mulle, että ei mun tarvii pitää parsittuja sukkia siksi, että haluan pitää vieras-sukka korissa ehjät villasukat talvella :)




Mutta laitetaan nyt tänne muutama vanha kuva siitä, että joskus on tullut pukeuduttuakin,hameeseenkin :)




































On oikeastaan ihan ikävä "pukeutumista", mutta tuntuu niin turhalta kotona sen kummemmin pukeutua. Laitetaan tähän vielä yksi farkkukuvakin, kun tykkään tuosta pitsitunikasta.
















Tuossa näkyy vielä olevan vanha kännykkäkin. Tällaisia pukeutumis muisteloita tänään. Ja kesällä toki tulee kotonakin pidettyä hametta välillä.

10 kommenttia:

  1. Olipa kiva löytää täältä tällaista herkkua! Heti kiinnitti huomioni kauniinväriset asusi jo maistiaisina lukuluettelossa, ennen kuin tänne pääsin. Tykkään erityisesti noista punasävyisistä ja turkoosista hame-asuista, mutta alemmmatkin on kivoja:) Minä saan siitä jonkinlaista hyvää mieltä, kun on yllä jotain omasta mielestä kivan näköistä, jotain mistä tykkää. Ei ne aina kyllä ole sitten niitä arkitouhuihin käteävömpiä valitettavast. Tänäkin aamuna piti vaihtaa hame ulos mennessä farkkuihin, kun taas vähän laattojen kanssa puuhastelin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmoista se onkin,että jos on hame päällä, niin monesti housut olisivatkin käytännöllisemmät jos ulos menee...ja näillä kevätkeleillä vielä lämpimämmätkin...tää meiän paikka on ainakin niin tuulinen.

      Poista
  2. Sinulla on kauniita vaatteita, tuo sininen asu on mun mieleen, itselläni on sinisiä pitkiä mekkoja, tykkään pitää mekkoja kesällä, ja farkuistakin tykkään, hameita minulla ei ole ollenkaan.
    Tuolla Somerolla on yks kauppa jossa myydään 60-luvun mekkoja, en muista kaupan nimeä.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään yhdistellä vaatteita. Olen myös kuullut tuosta Someron vintage-kaupasta. Kiitos samoin!

      Poista
  3. Sinä oot niin sievä ja hoikka! Itselläkin on "paha" tapa pukeutua kotona kaikenlaisiin "ei niin edutaviin asuihin"!
    Joskus on tullut yllätysvieraita (ennen koronaa)! niin on vähän hävettänyt se oma pukeutuminen...
    - Airiina

    VastaaPoista
  4. Kivoja asuja sulla on siellä joihin pukeutua.
    Täällä kotona vaa sellaisia vaatteita jotka eivät kiristä. Jos istuu paljon nykyisin, niin tuntuu että kaikki kiristää. Riisun ulkovaatteet heti muutenkin ovella, kun monesti housunlahkeet on hiekassa. Tosin nyt kesällä pitäisi etsiä taas kevyempiä, kun alkaa takki olla liikaa. Tosin nyt vielä pitää olla yleensä vettä pitävä takkikin päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen vielä pitänyt yleensä jotain ulkoilu-pusakkaa, tosin keväisempiäkin takkeja olisi...ovatkohan vielä vintissä...ja kohta tulee kesä...

      Poista
  5. Tästä aiheesta tulee mieleen myös yläosa, eli pää. Minulla lyhyet hiukset, ja pesen ne aina töihin lähteissä tai muualle lähteissä. Jos ei oo mihinkään lähtöä, niin kulen tukka pystyssä kotona ja sit kun joku sattuu tulemaan, on ihan kamala fiilis ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pitkät hiukset ja melkein aina ponnarilla,joskus harvemmin vapaana ja vain jollain soljella tms. kiinni.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)