Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 7. toukokuuta 2020

Tänään...



Tänä aamuna tuli surullisia uutisia, erään ystäväni mies oli kuollut syövän nujertamana. Onneksi, niinkuin vaimonsa asian ilmaisi, oli siirtynyt Taivaan valtakuntaan. Hän kun oli uskossa. Mutta onhan se vaimollensa raskasta, varsinkin kun olivat vain 2-3 vuotta kerinneet olla naimisissa. Herra siunatkoon ja lohduttakoon häntä. Viime kesänä näimme heidät viimeksi.




Minulla on tänään soinut päässäni tämä laulu:



"Pieni on äänemme Herra,
hiljainen huutommekin.
Puoleesi käännymme
silmin, suin mykistyvin.

Emme tiedä matkamme määrää,
ikuisuus toivomme on.
Kasvata lapseesi luottamus
loppumaton.

Kuljeta ja johda,
tähtenä ain hohda,
ilta kun saapuu
ja matkamies hämärään jää."





Jotenkin noin se laulu meni, en niin tarkkaan muista.






Tämä kuva on toukokuun kalenteri sivulta.





Mies on kaupungissa käymässä, minä sillä aikaa taas pesin yhden ikkunan, katsoin "Sydämen asialla" ohjelman sekä tein paistettuja perunoita eilisten pihvien kanssa. Raivasin myös pääsiäis-tavaroita pois vihdoin.Ja vaihdoin pääsiäisliinat pois. Tilalle kerran kangas-kaapistani löytämästäni kankaanpalasta ompelemani liinan, ja pikkukaapin päälle myös vaaleanpunaista.



















Ulkona paistaa aurinko, mutta ei ollut "kuin" 8 astetta lämmintä. Nyt näkyi kyllä tulleen muutamia asteita lisää. Tällaista tänään. Aurinkoista päivää teillekin!



4 kommenttia:

  1. Oli tosiaan surullisia uutisia. Niin vähän aikaa ehtineet yhdessäkin olla. Lohdutusta sille vaimolle! Ajattelin ensin tuosta laulusta, että on hyvät sanat, mutta etten tunne sitä ennestään... kunnnes luin viimeiset "matkamies hämärään jää" ja tajusin, että olenhan minä tuon kuullut, varmaan Radio Deiltä autossa:)

    VastaaPoista
  2. Tuon laulun olen kuullut Jaakko Löytyn laulamana, kaunis laulu.Syöpä varmaan koskettaa aika monen suomalaisen sukua, niin minun ja miehenkin sukua, liian aikaisin lähtivät täältä.
    Silloin se on ilonen asia, kun on uskossa kuollut, jos vaimo vielä on uskossa, niin jaksaa paremmin.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)