Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 28. toukokuuta 2020

Mietittävää, sekä kesänaapurit...
Hieman ahdistuksia/mietittäviä asioita on tullut elämään... eikä kuntouttavan työtoiminnan sosiaalityöntekijä ole vieläkään soittanut, vaikka viimeistään huomenna hänen pitäisi ottaa yhteyttä.
No, ei tässä muu auta kuin odotella. Lauantai mua stressaa jo valmiiksi, kun silloin on yksi ratkaisun paikka. Aina kun tulee stressiä, niin pelkään, miten mun vatsa taas reagoi siihen, kun nyt se on muuten ollut ihan suht hyvässä kunnossa. Miksi ihmisen pitää olla näin stressiherkkä :( Mutta tämä tästä.
Meidän kesänaapurit (hevoset)on taas tulleet. Mies oli käynyt niitä katsomassa jo aiemmin ja pyysi mua mukaan eilen. Suloisia ovat!
Tuo vaalea oli rohkeampi, tumma taas varsinkin miestä aristeli.
Katsotaan nyt jos ilta on aamua viisaampi kaikissa asioissa.
12 kommenttia:

 1. Ompa kauniita hevosia, niitä on ilo katsella. Minä kyllä pelkään hevosia kun ovat niin isoja. :)
  Vai on sinullakin stressimaha. Heti kun joku hermostuttaa, niin heti on maha sekaisin, ei sille mitään mahda. Koitahan pärjäillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin vain onko tuo sosiaalityöntekijä unohtanut minut, mutta soittikin eilen :) Tuo lauantai-juttu mua enemmän hermostutti,ja vieläkin vähän, mutta helpotti kun isännän kanssa sain siitä puhuttua.Kiitos, koetetetaan :)

   Poista
 2. Voimia sulle niiden ahdistavien mietteiden keskelle, ja siihen lauantaihin joka sua stressaa! Mutta samoissa merkeissä on näköjään ulkona kuljeskeltu, sillä minäkin tänään naapurin hevoisa kuvasin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä on joka kesä hevosia, se on ihan kiva.

   Poista
 3. stressatessa saa helposti vatsan kipeäksi, ei tarvii olla isokaan asia, nimimerkki kokemusta on.
  Kauniit hevoset! Jos nyt näin voi sanoa. Minä voin, kun en tiedä hevosista muuten mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita ja komeita ovat! Onneksi tuo kuntouttavan sos.työntekijä soitti eilen ja siinä on kaikki kunnossa.

   Poista
 4. Ihanat naapurit,vaikka hevosia pelekäänki.
  Toivotaan että työ/kuvio menee hyvin,ja viikonlopulle oikein Lämpöiset halaukset,vertaistukilaislta:)
  minulle blogin pito on alkanut tuotaa sitä mahakipua,kun vointi todella huono,eikä pysty kommentoimaan ,saati sitten omaan blogin kommentti osuuteen vastaman.arvon tuon toukokuun ja sitten laitan blogista ovet säppiin:)

  Toivotankin Sinulle Sesse ! Siunausta! ja Oikein HYvää kesää,ja Erityisen hyvää vointia/terveyttä:)
  Blogi-ystäväsi -Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua Liisa :( Paranemista sinun vatsallesi, sydämestäni toivon! Siunausta sinullekin <3

   Poista
  2. Kiitos Sesse!
   Vatsan kanssa pärjään ,mutta tuo rinnanalla oleva puristus/hengenahdistua on vieläkin vatsaa kamalampi,ei pysty istumaan ,kun rintakehä menee v asentoon ja tulee aikamoinen kolo.Tuolle kaikelle on latinankielinen nimikin...en muista sitä:)
   Se on voimakkaampi kuin selän fasettilukko.Hoito vain jumppa.(minulla kun paha selkä/lapa-skolioosi).Kohta nokkamaassa saa kulkea;),Terkkari hoitaa,jos hoitaa ja ketä hoitaa.:))
   Eikä minulle yhtään tuo lisä voimia lyhennetty ,entisestään lyhentynyt viikko.Kolme normipäivää viikossa.Olen väsynyt ja lopen uupunut.Nyt tuntuu ,että voisin poistaa koko blogin.En sitäkään jaksa huolehtia.just ja just pakolliset päivä juttuni,Jos hyvä päivä välissä,kolme päivää makaat sen eestä:(
   Mutta Uskon ja Toivon ...vielä tästä nousevani!
   Olette Blogi-ystävän olleet minulle "iso henki-reikä"Kiitos!Sesse!!

   Poista
 5. Toivottavasti asiat sujuu hyvin, on kyllä harmi kun soittoa ei kuulu silloin kun sitä odottelee..Toivottavasti vatsasi pysyisi kunnossa! Ovat kyllä niin suloisia nuo teidän kesänaapurit! Leppoisaa viikon jatkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi soitto tuli eilen ja siinä on kaikki kunnossa, nyt on muuten melkein joka päivälle jotain menoa. Kesänaapurit parhaasta päästä :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)