Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 21. toukokuuta 2020

Aurinkoa ja tuultaEilen olin "pitkästä aikaa" kaupungissa, ehkä vähän enemmän oli jo ihmisiä liikkeellä, mutta ei onneksi liikaa.
Sain palautettua kirjasto-kirjat, paitsi yhden, joka on isännällä vielä luvun alla..se maahan muuttajasta kertova kirja. Uusia kirjoja ei voi vielä lainata, paitsi varatut saa käydä hakemassa. En ole varannut, vaan rupesin lukemaan entistä omaa kirjaani "Punapukuisen naisen talo". Siitä tulee mieleen, että ostin sen silloin kun itsekin oltiin ostamassa kesämökkiä. (Ennen tätä taloa).Käytiin muuten samalla reissulla sen tutun maahan muuttajan oven takana, vaan ei ollut kotona. Oltiin saatu ruuanjakelusta ruokia, niin vietiin niitä eräälle naiselle kassillinen ja tuolle maahan muuttajalle jätettiin jotain oven taakse.
Itselle saatiin myös, siispä tänään piti paistaa uunissa kolme pellillistä bataatti-pihvejä. Osa syötiin lounaaksi muun ruuan kanssa. Loput syödään pikkuhiljaa. Bataatti-pihvit on ihan maukkaita. Muutenkin oli kasvis painotteinen lounas tänään. Ja ulkona kahvin kanssa kääretorttu-kakkua, sekin saatua. Oltiin myös kävelyllä isännän kanssa, hän on siirtynyt jo kesäaikaan, oli lyhyt hihainen paita ja polvipituiset housut. Mulla oli ulkoiluhousut ja fleecetakki. En ole niin kuumaverinen.
Lämmintähän se on luvannut tulevaksi, nyt oli vielä kylmä tuuli.

8 kommenttia:

 1. En kyllä minäkään t-paidassa tarkenisi! Silti, ihanaa, että on tullut vähän lämpimämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään (perjantaina) on jo paljon lämpimämpää täälläkin :)

   Poista
 2. hii!
  no on kyllä lämminverinen:):)Sinun miehesi:)),kyllä minäkin meiän kaupassa näin yhden nuorenmiehen shortsillaan.(jos on hyvin karastunu ,niin tarkenee:))
  Meillä toppapöksyt ja takki pihatöitä tehdessä päällä,ehkäpä takin alla vähän kevyempä:))
  Kääretortusta saakin tosi näppäärästi,leivoksia ja jopa kakun:))tekastu,nam:))
  (minä mansikka aikana teensitä sarlottaa.jätsijutskalla ja tuoreilla mansikoilla:))
  Meinasinpa kirjoittaa hyvää alkunutta uutta viikkoa...
  vaan toivottelenkin..:)) OIkein Aurinkoista ja Lämmintä viikonloppua:).Teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä on aina viihtynyt viileämmissä vaatteissa, toisin kuin minä :)

   Poista
 3. Kohta tuleekin ongelma, kun pitää vähentää vaatteita :) Enkä tiedä mitä laittas päälle. Varsinkin pyöräillessä, kun voi tuulla. En vielä ole tarennut vähentää, takin alla on pitkähihainen pusero ja kalsaritkin vielä farkun alla.
  Aina selkä kipeytyy jos vähentää liian aikaseen. Vanhuus ei tule yksin :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kevät on sellaista, ei koskaan tiedä onko kylmä vai lämmin... minä olen jo parina päivänä omassa pihassa ollut hameessa ja ohuissa sukkahousuissa, kun en ole ollut kovin kauaa..ja yläosassa on ollut fleece-takki. Tänään tuntuukin jo lämpimltä.

   Poista
 4. Hei vaan! Minä en oo oikein osannut koskaan pitää sukkahousuja; mua ne jotenkin ahdistaa ! Kevyitä kalsareita olen nyt pitänyt; täällä pohjoisessa on ollut vielä tosi vilpoisa tuuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin melkein koko talven pitänyt kalsareita, paitsi joskus hameen kanssa sukkahousuja. Täällä on nyt pari päivää ollut lämmintä :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)