Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Rajalla :)







Tänään käytiin Karjalohjalla. Poikettiin samalla ekaa kertaa vanhalla hautausmaalla, jossa oli muutamia hautoja vanhoine kivineen ja kirjoituksineen, 1700-luvulta tais olla vanhin. Ilmeisesti joitain merkkihenkilöiden hautoja, kun oli jätetty sinne aidatulle alueelle, portti oli kyllä kutsuvasti auki. Ei niitä kovin montaa ollut.





Takaisin kun tultiin motaria pitkin , niin kuinka ollakkaan, loppumatkalla poliisi pysäytti meidät. Näinkin useampia poliisi autoja ja arvasin heti, että nyt ne kysyy mihin ollaan menossa... Varsinais-Suomen raja kun on niin lähellä.
Tarkisti ajokortin ja kävi poliisiautossa katsomassa, ettei ilmeisesti ole mitään häikkää papereissa ja tietysti kysyi mihin ollaan menossa. Siitä kun jatkettiin, niin Kasvihuoneilmiön kohdalla oli jo toiset poliisit ja sekä sotilaat seuraamassa, ettei kukaan käänny siitä Varsinais-Suomeen päin. Ehkä kannattaa ruveta käyttämään vanhaa tietä, ettei tarvii joka kerta pysähtyä...





Kotiin tullessa käytiin vielä kaupassa, kyllä nyt ihmiset pitää huolta välimatkasta kaupassakin. Mies halusi ostaa myös nuotiolle makkaraa, ja kotiin tultua teki tulen jokirannan nuotiopaikalle. Kerittiin syödä makkarat, niin jo muutama lumi"ryyni" tuli taivaalta, nyt siellä on taas kirkastunut. Hyvää sunnuntaita!

6 kommenttia:

  1. Olipa reissu. Kannattaa varmaan käyttää vanhaa tietä. Hyvä, että valvontaa on. Ihanaa - nuotiomakkarat! Mekin just miehen kanssa puhuttiin, että paistetaan nuotiomakkarat. Täällä paistaa vielä aurinko. Jos oikein sääilmoituksen ymmärsin, niin iltapäivällä piti olla pilvistyvää ja satunnaisia lumisateita. Jospa ei sataisi lainkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaan on hyvä käyttää toista tietä...

      Poista
  2. Siis pysäyttääkö ne ihmisiä jo ennen rajojakin..aikamoista, tulee kauhean syyllinen olo, kun on vaan autolla liikkeellä..kyllä toivoisi, että tällaisia toimia ei tarvittaisi, vaan ainakin suurimman osan luulisi ymmrtävän tilanteen. Ja tähän asti kun poliiseista on ollut puute. Rikollisilla on rauha puuhailla sitten...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään pysäyttävät, en minäkään olisi uskonut..tämä poliisi ilmeisesti ilmoitti sitten radiopuhelimella toisille,että kaikki kunnossa.

      Poista
  3. Mulla ei ole noista paikkakunnista tietoa, mutta ovat laittaneet sulut sellaisiin paikkoihin josta saa käännytettävät takaisin päin menemään. Ei ole kiva jos huvikseen kokeillaan, että pääsiskö yli. Turhaa ruuhkaa vaan lisää.
    Kaupunki on hiljentynyt onneksi, mutta rannoilla ja metsissä on ollut kävelijöitä. Mieluummin sinne suuntaa kuin keskustaan. Eikä kauppoihin kyllä tee mieli mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin oltiin vielä ihan oman kunnan alueella, mutta edessä päin on oli tienhaara, josta pääsi meille päin sekä toiseen suuntaan Varsinais-Suomeen. Että ajoissa ovat tarkkana :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)