Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 6. maaliskuuta 2020

Taas sattuu ja tapahtuu...






Kuva vanha





Meidän auto oli hajonnut, kun isäntä oli kaupungissa :(, (pääsi kotiin yhden ystävän kyydissä, joka kävi samalla kylässä). Nyt auto on korjaamolla ja siihen tarvitaan varaosia.. Saa nähdä jos saadaan kyyti seurakuntaan illalla..eihän se ole välttämätön,mutta mielellään mentäisiin kuuntelemaan puhujaa, joka on nyt harvemmin ollut. Huomenna mies menee näytelmä harkkoihin, sinne saa kyllä kyydin tuttavalta,joka asuu täällä päin ja on itsekin mukana näytelmässä.
Tuommoisia nuo vanhat autot on.



Mulla on melkein jatkuvasti kurkku vähän kipeä...olisko jotain allergista, melkein koko talven ollut. Ei siis paljoa, mutta jonkun verran.
Sain sentään taas imuroitua alakerran, huomenna olisi tarkoitus imuroida yläkerta ja vaihtaa lakanat.




Ulkona paistaa aurinko, eilen oli jo ilmassa kevään tuoksu. Toivotaan, että auto saatais korjattua pian ja mahdollisimman pienillä kustannuksilla! Tällaista ikävää yllätystä tänään.
























11 kommenttia:

  1. Toivottavasti teidän auto saadaan pian kuntoon, ja niin, ettei maltaita maksa! Meilläkin oli eilen autopelästys. Oltiin Joensuussa ja akku oli päässyt tyhjenemään. Siihen onneksi saatiin apu pian ja taas on voitu autolla ajella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että kaikki menee hyvin meilläkin :)

      Poista
  2. Meidän auto on jättänyt meidät pari kertaa Itä-Suomeen mentäessä, auto ei ole niin vanhakaan, uudessakin autossa voi yllättäen tulla jokin vika, onneksi saatiin toinen auto siksi aikaa käyttöön.
    Toivottavasti autossanne ei ole kallis remontti.
    Hyvää viikonloppua ja Naistenpäivää 8.3 !

    VastaaPoista
  3. Voi itku. Toivottavasti auto saadaan pian (ja edullisesti) korjattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Koskaan ei voi tietää mitä yllätyksiä tulee...

      Poista
  4. Hei vaan ! Toivottavasti ei ole hometta jossain; meinaan tuo jatkuva kurkkukipu! Mulla se johtui siitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei! Eihän näistä vahoista taloistakaan koskaan tiedä...

      Poista
  5. Minulla on pahasti pölyallerginen mies; kaikki pölyä keräävät koriste-esineet yms piti hävittää, ei puhettakaan lemmikkien pidosta, muutama pölyämätön matto...niitäkin joutuu ulkoiluttamaan monta kertaa viikossa, verhot pitää imuroida kerran viikossa, lattiat pitää nihkeäpyyhkiä päivittäin eli hyvin pölyttömänä pidettävä koko huusholli ! Vaan ei voi mitään! Elämä voi olla tällaistakin!

    VastaaPoista
  6. If you're looking to burn fat then you certainly need to get on this totally brand new personalized keto meal plan diet.

    To produce this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and professional chefs joined together to develop keto meal plans that are powerful, convenient, economically-efficient, and satisfying.

    Since their grand opening in early 2019, thousands of people have already transformed their figure and well-being with the benefits a smart keto meal plan diet can provide.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones offered by the keto meal plan diet.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)