Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 9. maaliskuuta 2020

Ilman autoa






Kuva vanha




Nyt on harmaata taas ulkona. Eilen olikin parempi, aurinkoisempi sää. Kun olin yksin kotona kävin kävellen kaupassa,kun tuntui että kotoa puuttui sopivaa syötävää.(Raparperi kiisseliä tosin olin keittänyt aamulla). Eihän kauppaan ole kuin kaksi kilometriä ja saman verran takaisin, mutta painavan repun kanssa varsinkin takaisin tulo matka tuntui raskaalta, hiki siinä tuli. Pitihän minun palkita itseni keksisuklaalla ja kahvilla kun pääsin kotiin :)




Olin arvioinut että kauppa reissussa saattaisi mennä tunti yhteensä, mutta ei mennyt kuin 45 minuuttia, kun reippaasti kävelin.
Mies pääsi näytelmä harkoista pelikaverien kyydissä, kävi kotona, ja pääsi pelikavereiden kanssa myös sählynpeluuseen ja takaisin.Huomenna ehkä saamme auton korjauksesta, jos kaikki hyvin menee, toivotaan näin. On se vähän orpo olo ilman autoa täällä maalla.




Päätä on edelleen särkenyt, niska ollut kipeä ja kurkku karhea,onneksi särkylääke auttaa päänsärkyyn, se olisi muuten väsyttävää.. Ehkä kaipaisin taas niska hierontaa...
Mutta eipä tässä muuten ihmeempiä.



Hyvää maanantai-päivää teille!
















7 kommenttia:

  1. Toivottavasti auto tulee pian! Kaksi kilometriä on ihan luksusta, kun mulla on kahden tunnin laivamatka kauppaan :-D Mutta maaseudulla ei tosiaan pärjää ilman autoa, valitettavasti.

    VastaaPoista
  2. Kaksi kilometriä ei näin tunnu paljolta, mutta ostoksen kanssa varmasti jo tuntuu. Oli sitten reppu tai perässä vedettävä ostoskassi..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä enää ole samanlaiset voimat kuin nuorena...

      Poista
  3. Minullakin on semmoiset kaksi kilometriä kauppaan ja kipeillä polvilla se olisi mahdottomuus. Onneksi tuli hankittua pyöräpotkuri ja sillä kulkee kauppakassit ja mummeli tosi kevyesti. Ilman en taitaisi enää pärjätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on toinen polvi jonkun verran kipeä, onneksi ei vielä estä kävelyä :)

      Poista
  4. Do this hack to drop 2 lbs of fat in 8 hours

    More than 160k men and women are using a easy and secret "liquid hack" to drop 2lbs each and every night in their sleep.

    It is scientific and works with anybody.

    This is how you can do it yourself:

    1) Grab a glass and fill it with water half the way

    2) Now follow this proven hack

    you'll become 2lbs thinner when you wake up!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)