Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 23. maaliskuuta 2020

Jouluvalot pois vihdoin



Eilen olin metsässä kävelyllä. Tähän postaukseen kuvitukseksi muutama kuva sieltä."Ryynejä" oli satanut aiemmin, ja vielä oli osa jäljellä.














Tänään olisi punkkibussille meno, tehosterokotukseen, jos ei sieltä tule peruutusta. Se on vasta iltapäivällä. Toivottavasti siellä ei ole kauhea tungos :(











Sain yhtenä päivänä otettua vihdoin jouluvalot ulkoa pois! Oli ehkä jo aikakin. Se vaan siirtyi,kun niistä oli johdot ikkunoiden kautta sisälle,niin ei vielä halunnut aikaisemmin päästää kylmää sisälle. Toinen valo lisäksi piti ottaa eteiskomeron ikkunasta, niin että irroitti koko ikkunan ja tuplan.Siellä oli vielä hiiri-tontut ikkunoiden välissä ja punainen pitsiverho ikkunassa, nyt sain vaihdettua sinne silkkinarsisseja ja vaalean verhon. Eli kohti pääsiäistä.




Elämme kovia aikoja, voimia ja terveyttä ihan jokaiselle <3















17 kommenttia:

  1. Hih, eteiskomero siirtyi kertaheitolla joulusta pääsiäiseen. Ei minullakaan ole montaa viikkoa siitä, kun otin pihalta valosarjat pois ja messinkitähden keittiön ikkunasta. Se on niin kiva talvisin, kun saa pidettyä keittiössä hämyvalaistuksen, jos on toisessa huoneessa. Olen miettinyt, mitä keksin tilalle, sillä kaipaan sitä valaistusta yhä, mutta en kehtaa pitää joulutähteä ikkunassa ympäri vuoden :-D
    Terveyttä sinne teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! Muualla ei vielä varsinaisesti pääsiäistä olekaan,tuon eteiskomeron ikkuna on ulko-ovelle päin, niin kiva kun se ei enää ole jouluinen :)

      Poista
  2. Ajattelin, että jouluvalot on jo hyvä ottaakin pois, ja sitten tajusin, että meillä seisoo vielä valopuu pihalla ;D Siihen on jo silmä niin tottunu, että kukaan ei älyä ottaa sitä pois. Ei oo onneks enää valoja ollu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä maalla on vielä osalla jouluvalot päälläkin,kun iltaisin on pimeää.. Minä en kyllä ikuisuuksiin ollut enää pitänyt niitä päällä, vaillei ole katuvalojakaan.

      Poista
  3. Kyllä tuolla näkee vielä pikkuisia valaistuja kuusia rappusilla. Eilen viimeksi näin.
    Mutta minäkin otin ikkunasta valkean tähden pois, kun ei tullut enää poltettua valoa siinä.Turhaa pölyä kerää siinä.
    Niin, pääsiäinenkin on tulossa. Laitoin eilen kyllä herneitä multaan kasvamaan, jotta sais vihreitä versoja vaikka leivän päälle :)
    Koetellaan pysytellä kaukana muista, jotta säilyis terveenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielellään pysyis, vaan nytkin on tuo punkkibussi, pakko hakea se tehosterokotus. Ei sieltä ainakaan oletullut peruutusta, että ei tulisi.

      Poista
  4. Ja minä vein vissiin viime viikolla sisältä kyntelikön varastoon, mutta pikkuvaloja kyllä on. Niitä on kuitenkin vielä kiva iltaisin sytytellä, kun on jo pimeä. Ja on meilläkin vielä ulkona valot, välillä ne oli jo pois käytöstäkin, mutta laitettiin uudestaan toimintaan myöhemmin. Voimia ja terveyttä teille sinne myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei mulla ollut enää pitkiin aikoihin jouluvalot päällä, vaikka olivatkin paikalla.

      Poista
  5. ..niin täällä pohojosessakin ..haluttais jo siirtyä "kevät aikaan"..nuo lumiukot ja ,luistimet alakaa kyllästyttää..haluais jo pääsiäistä laittaa...piti ihan kalenterista tarkistaa..millonka se pääsiäinen oikein on.Aurinko paistaa ihanasti,kevät mieli:))
    Mikälie tauti??,ajettu ulos??Olo jo parempi:).
    Jänniä nuo ryynit!,Olin kerran lenkillä kun alkoi riisiryyniä satamaan...luulen että vähän suoristi noita ryppyjä kasvoitani:)),sen verran jännältä tuntui kun ryynit kasvoihin osui/sattui;)).
    Teillle sinne kauas etelään..:)..Hyvää vointia,terveyttä ja Siunausta uuteen viikkoon!

    VastaaPoista
  6. Koskahan mä saisin ajalliseksi pestä ikkunat. Mä tosin tartten siinä isännän apua. ulkovalot ovat olleet meillä pois jo hetken aikaa, helppo ottaa vain tepseli pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on varsinkin olkkarin ikkuna tosi likainen, mutta siinä minäkin tarvitsen miehen apua, kun ulkopuolelta pitää pestä tikkailta ja epätasinen maa...

      Poista
  7. Vai oli teillä vähän valkoista maassa! Meillä on vieläkin keittiön ikkunalla sähkökynttelikkö ja silloin tällöin olemme sen kanssa tunnelmoineet... Ei ole kyllä koskaan ennen näin pitkälle kevääseen mennyt! Mutta onhan kynttilänvalossa tunnelmaa, nyt kun illalla on vielä vähän pimeääkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hetken aikaa valkoisa "ryynejä"... Nyt on kymmenisen astetta lämmintä, mutta ei tunnu siltä, kun on niin kova ja kylmä tuuli...vaikka aurinko paistaa...

      Poista
  8. Voimia ja iloa päiviin. Mäkin otin vasta eilen jouluvalot vanhasta pyörästä, joka mulla on pihalla... :)

    VastaaPoista
  9. Totta, elämme kovia aikoja. Toivotaan kaikille terveyttä ja voimia. Jännä, kun teillä on valkoinen maa. Liekö ensimmäinen kerta tänä talvena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetken oli valkoisia "ryynejä"...nyt on ihan sulaa maata ja aurinko paistaa ihanasti,mutta tosi kylmä tuuli!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)