Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 7. maaliskuuta 2020

Yksin kotona




Eilen en mennytkään seurakuntaan, vaikka olisin päässyt ystävän kyydissä niinkuin mieskin. Oli vaan sellainen olo...päätä särki ja kurkku oli kipeä..ajattelin etten jaksa mennä. Luulin, että tuleeko joku flunssa, samoin sillä naisella jonka piti alunperin tulla meidän kyydissä srk:n olikin myös kipeä olo ja vähän lämpöä, joten soitti ja peruutti tulonsa. Minulla taisi olla vain väsymystä, kun se myöhemmin levättyäni helpotti. Poistelin urakalla turhia kuvia koneelta, kun sieltä tuli viestiä, että ei mahdu uusia kuvia.Illalla kun olin yksin kotona katsoin perjantai-dokkarin,jossa oli aiheena perheväkivalta. Tuttua oli entisen avioliiton ajalta.





Tänään siivosin yläkerran makuu/ompeluhuoneen ja vaihdoin lakanat. Nyt on "ruusuista" nukkua.











Pölytkin tuli pyyhittyä. Tietysti olisi parempi jos makuuhuoneessa voisi vaan nukkua, ettei se olisi samalla ompeluhuone, kun tulee sitä kangaspölyä. Mutta ei ole tarpeeksi tilaa.
Siivouksen jälkeen mietin mitä sitä söisi, ei huvittanut kuitenkaan kävellen lähteä kauppaan, mieluummin menen pelkälle lenkille... Löytyihän kaapista Kylätalon ruuan jakelusta saatu kolmen salaatin lajitelma sekä paprikaa ja tomaatteja. Niinpä tein niistä salaatin ja öljystä ja mausteista sille kastikkeen sekä paistoin entisiä keitettyjä perunoita ja miniporkkanoita pannulla...pyttipannua ilman sitä pyttiä :D Mitä sitten lieneekään... Hyvä ateria tuli, en kaivannut siihen mitään lihaa tai makkaraa lisäksi, ja kun mies ei ole kotona. Hän olisi kaivannut.











Jälkkäriksi pikakahvia ja kylätalolta kahvittelusta jäänyt gluteeniton pulla.Ulkona on nyt aika keväinen sää, jospa lähtisin Elmon kanssa kävelylle... Mukavaa lauantaita teille!

7 kommenttia:

  1. Minusta ainakin tuntuu, että jos tuntuu olo kipeeltä niin ei kannata lähtee mihinkään jos ei ole pakko. On nyt monenlaista tautia liikkeellä.
    Oiskohan mullakin ollut samanlainen ruusulakana, oli kyllä lempipussilakana. Mutta viimeksi kun käytin niin hajosi ylhäältä. Otin yläosan rievuksi mutta jätin vielä loput, jos johonkin sitä käyttäisi.
    Hyvän näköinen ruokalautasellinen!
    Oikein hyvää naistenpäiväsunnuntaita huomenna!

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen ja värikäs ruoka! Hyvä, että sait levättyä, toivottavasti tänään oli mukava koiralenkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mukava lenkki Elmon kanssa. Tänään paistaa aurinko vielä kirkkaammin :)

      Poista
  3. Hyvää ja upeaa Naistenpäivää Kyprokselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Kyllä sää ainakin näyttää upean aurinkoiselta :)

      Poista
  4. As reported by Stanford Medical, It is really the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh 19 kilos lighter than we do.

    (By the way, it is not related to genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING related to "HOW" they eat.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    Tap this link to determine if this easy questionnaire can help you release your real weight loss potential

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)