Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 26. maaliskuuta 2020

Siivousta ja turkin leikkuuta
Tänään siivosin ja laitoin vähän pääsiäistä, kun isäntä oli käymässä kaupungissa. (Hiljaista oli ollut sielläkin, kuulemma).

Pääsiäiskanoja, keltaista, vihreää,turkoosia...

Tipu-liinaTekokukkia
Tein miehelle lasangea puolivalmiste-paketista, joka oli kaapissa, itse söin eilisen aterian loput: ohra/riisi sekoitusta ja lihapulla-kastiketta.Haarukallisen vain maistoin lasangea, en halunnut ärsyttää vatsaani.
Ruuan jälkeen meillä oli joka keväinen koitos Elmon kanssa, eli turkin leikkuu... mitä se pelkää ja inhoaa koko sydämestään. Mies pitää pannasta kiinni ja minä parhaani mukaan yritän saada turkin siedettävän näköiseksi ja pahimmat vanukkeet pois, Elmo rimpuilee ja haukkuu.. oikein show... Palkinnoksi "urheudestaan" Elmo sai myös lasangea :)Niin se tuli Uudellemaalle liikkumisrajoitus, onneksi ei meillä olekaan mitään asiaa muualle. Vitsailin kyllä miehelle, että hänen täytyy varoa, ettei lähde vahingossa ajamaan Saloon, Varsinais-Suomen raja kun on aika lähellä meitä.
Näillä mennään mitä on annettu ja ollaan kiitollisia, että tähän asti ollaan saatu olla terveenä. Sitä toivottelen teillekin <3


6 kommenttia:

 1. Toivotaan, että me kaikki pysymme terveinä ja pystymme tukemaan myös toisiamme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Ihanasti olet laittanut pääsiäistä. Eihän pääsiäiseen enää pitkä aika ole.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että olette terveinä ja pysykäähän sellaisina!
  Hih, kyllä sen varmaan huomaa, jos yrittää vahingossa ajaa Saloon kun poliisit pysäyttää ;-)
  Voi Elmoa (ja teitä), onneksi leikkuu on nyt takanapäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään olla :) Elmo aina pelännyt turkin leikkuuta, ja kaikkia surisevia leikkureita, joten sakset on ainoa mahdollisuus.

   Poista
 3. Pääsiäinen tuo mahollisuuden muokata sisustusta :) ite mietin, että joko on kohta pääsiäinen..alkaa mennä päivämäärät jo ihan sekasin, kun elää tätä hetkeä.
  Voin kuvitella, että turkinleikkuu on hurjaa hommaa. En varmaan ite pystyis.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)