Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 19. maaliskuuta 2020

Kaunis päivä







Hipsu





Tänään oli päivällä upea sää. Lämpöä kuusi astetta ja aurinkoista. Oltiin miehen ja Elmon kanssa kävelyllä,oli oikein keväistä ja nautin ulkoilusta. Mentiin pientä sivutietä, ei yhtään ihmistä tullut sillä tiellä vastaan, ihanan rauhallista ja sai unohtaa koko koronan vähäksi aikaa. Auton olimme jättäneet Kasvihuoneilmiön pihaan.





Ennen kotiin tuloa kävin vielä apteekissa ja kaupassa. Myös kierrätyspisteellä käytiin tyhjentämässä kierrätyspussi ja -kori. Seurakunnan ystäviä kävi myös tuomassa ruuanjakelusta saatuja ruokia, joista osa käytiin viemässä sen kamerunilaisen nuoren miehen oven taakse, hän kun ei sattunut olemaan kotona. Saimme myös linnunsiemeniä.
Kotiin tultua juotiin päiväkahvi ulkona joen rannan laavulla.




Eilen illalla väkersin talipallo verkoista tällaisia kukkia, jotka laitoin kuistin ikkunalle :) samassa on myös osa viimevuonna tehtyjä.











Hei vaan!

4 kommenttia:

  1. Hieno sää oli tänään! Minäkin kävin pyöräilemässä, ja kyllä huolet unohtui vähäksi aikaa. Alunpitään piti ottaa kahvi mukaan, mutta tietysti unohtui :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään onkin paljon kylmempi sää ja enimmäkseen puolipilvistä.

      Poista
  2. No sää oletkin värkännyt noista verkoista jotain:) Minä olen katsellut sipulipussien vastaavia sillä silmällä, että jotain pitäsi joskus koittaa tehdä niistä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)