Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 2. maaliskuuta 2020

Pieniä muutoksia




Eilen, kun mies oli sählyssä piirtelin paperille "sisustus-suunnitelmaa" sen mukaan mitä mes oli ehdottanut..ja tulin siihen tulokseen, etteivät huonekalut mahtuisi sillä lailla, että se näyttäisi nätiltä. Niinpä päätin kokeilla toista suunnitelmaa...eli siirtää vain iso kaappi toiselle seinälle ja sohvaa vain kauemmas tv:stä. Maton kanssa vetämällä käänsin painavan kaapin toiselle seinälle :) Vain ylä laatikot olin ottanut pois. Olohuoneen ison maton käänsin myös toisinpäin.





Niin sain enemmän tilaa miehen soittovehkeille ja myös uunin ja sohvan välille kulkutilaa. Ja kuntopyörällekin tuli vähän enemmän tilaa. Suurin homma oli pähkäillä miten seinälle kuuluvat peilin ja taulut saisi laitettua, enkä kaikkia saanutkaan mahtumaan. Ja vara-rahin (vieraspedin) jouduin viemään vinttiin säilöön. (Nyt en voi kasata käytössä olevia vaatteitani siihen.. :). Mies oli kuitenkin tyytyväinen tähän sisustukseen. Muuten en enempää sisustanut vielä.










Mennään nyt näillä vähän aikaa...jos ei parempaakaan keksitä.





Tänään käytiin viemässä kylätalo-kutsuja valmiiksi ilmoitustauluille ja samalla kahvilassa.Tänään on ollut osin aurinkoinen sää ja pari uutta lintuakin oli ilmaantunut lintulaudan alle :) Miehen yli oli lentänyt joutsenia ja nähtiinkin niitä lammella, eivät varmaan ole missään "talvilomalla" olleetkaan, kun on ollut niin lämmintä. Mukavaa maaliskuun alkua kaikille!

9 kommenttia:

  1. Huonekalujen "rymsteeraus" piristää, vaikka se toisinaan vähän raskasta onkin. Minäkin käytän tuota mattoniksiä painavien huonekalujen siirtämisessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen nuorempana paljonkin vaihtelin huonekalujen järjestystä... nykyisin ei ole sitä enää niin tullut tehtyä...matto on kyllä hyvä apu, jos yksin siirtelee..

      Poista
  2. Räsymatto onkin paras siirtoväline huoneissa. Koti on kuin uusi kun onnistuu huonekaluja siirtelemällä. Jos ei tyydytä, voi palata entiseen kuosiin -räsymattojen avulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden huoneen sisällä pystyy vielä vaihtelemaan järjestystä, mutta esim. kahden kerroksen välillä se on hankalampaa...

      Poista
  3. Se voi tosiaan olla, että joutsenten ei ole tarvinnut lähteä, eiväthän ne yleensä niin hirmu kauas matkustakaan. Onpa söpö tuo valkoinen senkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo beessi senkki on talon mukana tullut,oli edellisillä eteiskomerossa varasto käytössä, minä ihastuin siihen ja saatiin miehen kanssa se silloin raahattua sisälle :) On vanha ja hyvin vetää tavaraa sisäänsä :)

      Poista
  4. Ekat joutsenet nähtiin mekin, tosin etelärannikolla käydessä.
    Kyllä tilaa voi avartaa ja piristää muuttamalla järjestystä. Kiva juttu, tosin on varottava ettei selkää kipeytä :)

    VastaaPoista
  5. As reported by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh on average 42 pounds less than we do.

    (And really, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and really, EVERYTHING about "HOW" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    CLICK on this link to discover if this little test can help you find out your real weight loss possibility

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)