Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Mielenkiintoinen kirja









Luin tässä parin päivän aikana Anneli Auerin kirjan "Murhalesken muistelmat". Hyvä kirja toisaalta, toisaalta taas "pelottava", miten syytön ihminen voi joutua elämässään tilanteeseen, mitä ei voisi ikinä kuvitella. Ja miten poliisiinkaan ei voi aina luottaa, ja tarpeeksi kiusattuna ja nukkumatta ihminen voi tunnustaa tehdyksi teon mitä ei tietääkseen ole tehnyt.





"Vaikka kerron itsestäni, tarinani ei kosketa pelkästään minua. Jos tällaista voi sattua rauhalliselle ja rauhaa rakastavalle ihmiselle kuten minä, sama voi tapahtua kenelle tahansa. Riittää, että on väärässä paikassa väärään aikaan - ja se väärä paikka voi olla oma koti. Jos poliisin epärehellisyys ja tuomioiden sattuman varaisuus hyväksytään, kuka tahansa voi olla seuraava, jolta viedään perhe, maine, vapaus ja omaisuus mielivaltaisin perustein."
Näin siis Anneli Auer toteaa kirjansa takakannessa.





"Murhalesken muistelmat" on tarkka kuvaus murhayöstä joulukuussa 2006, poliisitutkinnan vaiheista ja neljästä pitkästä oikeudenkäynnistä - sekä arkisesta elämästä niiden välillä. Auer kertoo itse ja omin sanoin, miten hän menetti ensin aviomiehensä, sitten lapsensa, maineensa ja elinkeinonsa ja miltä se kaikki tuntui.




11 kommenttia:

  1. Varmasti mielenkiintoista luettavaa! Leppoisaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  2. Tuostapa ei ole kirjoitettu enään lehdissä. Jotenkin en pystyisi lukemaan kirjaa.

    VastaaPoista
  3. Eikö hän istunutkin 7 vuotta vankilassa kahdesta raiskauksesta ja kolmesta törkeästä lapsen hyväksikäytöstä,
    hänellä oli jo miesystävä ja miehensä kanssa avioero prosessi, mitä se voisi kertoa, ihmisellä voi olla 2 persoonaa myöskin, ei välttämättä tiedä mitä toinen persoona on tehnyt, mutta jokainen on kerran tuomiolla teoistaan, vain Jumala tietää miten asia on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kirjassa asiasta kerrotaan toisin,omakohtaisesti. Hänet kuitenkin vihdoin monien vankilassa olemisien jälkeen todettiin syytömäksi kumpaankin rikos-väitteeseen.

      Poista
  4. Minä henkilökohtaisesti en lukisi tuota kirjaa. koskase olisi mielestäni ristiriitainen.

    VastaaPoista
  5. Katsoin tuolta netistä tuota tietoa, poliisit epäonnistuivat tutkinnassa, näyttö puuttui.Tuollaiset murha jutut ne on vihollisen tekosia,minulle tulee yököttävä olo jos luen sellaisia juttuja,väkisinkin niitä näkee usein Iltasanomien lööpeissä.ok.ei enempiä tästä.

    VastaaPoista
  6. Tästä rouvasta jäi kyllä enenmmän sellainen tunnelma että hän oli syyllinen syytöksiin. Ei kukaan lapsi keksi tuollaisia syytöksiä omasta äidistään. Uskon kohtaloon ja siihen että hän joutuu vielä tämän kohtaamaan edessään.

    VastaaPoista
  7. Toisaalta kiinnostava kirja, mutta ahdistava aihe kyllä. Ei taida tulla luettua.

    VastaaPoista
  8. Your Affiliate Money Making Machine is ready -

    And earning money online using it is as easy as 1---2---3!

    Here's how it all works...

    STEP 1. Tell the system which affiliate products the system will advertise
    STEP 2. Add some PUSH button traffic (it ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the system explode your list and sell your affiliate products all for you!

    Are you ready???

    Click here to activate the system

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)