Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Toimimaton sähköposti ja sen sellaista..




Piti muokata tuota blogi-kuvausta, kun blogia varten avattu s-posti ei enää toimi, sinne ei tule posti, eikä viimeksi enää pystynyt lähettämäänkään...en ymmärrä mikä mättää, kun en ole mikään tietokone-ekspertti... Omalla nimellä tomivaa s-postia en välttämättä halua laittaa tänne yleiseen jakoon, sen saa minulta, jos haluaa laittaa postia, niin kauan kunnes saan blogille oman s-postin järjestettyä.




Täällä koiratalolla olen ja kuten huomaatte otin nyt läppärinkin mukaan. Vatsa on ollut nyt ihmeen hyvä, se on hyvä asia :) Ehkä ne uudet apteekin "lääkkeet" alkavat vaikuttaa. Ja ruokailukin on alkanut pysyä sallituissa aineissa, alan oppia. Kuvansiirto-piuha on jäänyt kotiin, enkä voi näyttää miten ihanan salaatti-aterian tänään söin :)Siinä oli luumutomaattia, kiiwiä, raejuustoa ja fetajuustoa, nam!





Mulla oli täällä koiratalolla mukana pakasteesta ottamani, joululta jäänyt,iso porkkanalaatikko eväänä aiemmin, ja siitä riitti syötävää kolmena päivänä. Tänään viimeiset loput. Hyvä niin, kun alkoi jo käydä yksipuoliseksi, kun mieskän ei halunnut sitä syödä...
Lautaselle lisäsin vain lisukkeita, tässä joltain päivältä kuva, jossa on lisänä keitettyä kananmunaa.












Huomasin, että täällä oli samanlaisia lautasia kuin mulla on kotona :) Eipä tässä muuta.





10 kommenttia:

  1. Porkkanalaatikko on herkkua :-) Mukava kuulla, että vatsa on ollut parempana. Aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko paistaa, mutta niin kylmä on, ettei huvita paljon ulkona olla..hrr..

      Poista
  2. Olisiko s-postisi täysi? Poista vanhoja viestejä muutams kymmenen. Josko sitten alkaa toimimaan, niin tietää sen olevan siitä kiinni! Monissa ilmaisissa ei ole ihan hirveästi sitä tilaa. Omani siivosin joskus marraskuussa, nyt on 50 % vielä käytössä. Poistin varmaan 200 viestiä yhteensä lähetyistä/saapuneista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa sähköposti on melko tyhjä, koska tuo s-posti ei ole mulla hirveän kauaa ollutkaan, ja on ollut pelkästään blogin käytössä. En vaan tiedä mikä mättää...

      Poista
  3. Mun piti myös vaihtaa tuossa blogin tiedosssa olevaa sähköpostiosoitetta, koska se menee vanhaksi jos ei käytä pitkään aikaan, enkä ollut muistanut sitä katsoa. Näin ainakin luukun sp-osoitteelle käy. En minäkään varsinaista osoitetta julkaise, mutta helppo on tehdä uusi sähköposti.
    Mukavaa kun vatsasi alkaa rauhoittua, samoin minulla. Tulikohan syötyä liikaa sulkaata tai jotain joulun aikoihin, mikä sitten ärsytti. Ei näy kestävän enää useampia leipäpalasia, ei ruista, eikä muutakaan. Toivottavasti helpottaa sullakin kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis suklaata :) tulikohan mulla syötyä liikaa....

      Poista
    2. Kyllä tuli jouluna itselläkin suklaata syötyä... Itse olen siirtynyt jo riisikakuihin ja gluteoonittomaan leipään (enimmäkseen gluteenittomaan näkkäriin), joskus harvoin syön tavallista leipää, tai pullaa joskus.

      Poista
  4. Pakkasta aamulla 31,4,puolen vuoden päästä:) lämmintä saman verram,varjo paikkaa ettien:)))
    Porkkanalaatikko on hyvää!,tykkään,joskus kun lämmitän paistinpannussa lisään kananmunan ja paistan sekaan.
    Kaunis lautanen:))
    KIITOS Sesse! ,kiitos:)
    Mukavaa talvipäivää!...koetaan tareta!!

    VastaaPoista
  5. On vähän turhan kylmä...ei oikein innosta ulos mennä. Onneksi on sisällä nyt lämpimämpi, kun meidän patterit sai tuttava paremmin toimimaan :) Mukavaa päivää sinullekin!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)