Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Lopettaakko vai ei?



Nyt on tuo kuvien laittaminen mennyt niin vaikeaksi, enkä todellakaan tiedä mitä tehdä ja mistä tämä kaikki johtuu ...miksi en saa uusia kuvia ladattua koneelle.
Tämä kirjoittaminen tuntuu tyhmältä, jos ei saa kuvia tänne. Hetken voi tietysti laittaa vanhoja kuvia...mutta miten jatkossa?
Bloggaaminen on tuottanut mulle tosi paljon iloa, ja nyt tuntuu tosi ikävältä, jos/kun joutuu lopettamaan.















Monta kertaa, kun on huonompi mieli ollut, niin bloggaaminen on ollut se iloa tuova asia. Te blogiystävät olette tulleet tärkeiksi ja kirjoittaminen on minulle tärkeä purkautumis-kanava. Kirjoittaminen on aina ollut minulle "henkireikä" jollain tavalla...runojen, kirjeiden ja päiväkirjan kirjoittaminen varsinkin nuorempana, nyt tietskalla kirjoittaminen, omaa pienimuotoista tarinaa elämästäni olen kirjoittanut yksityisesti ja blogia julkisesti.














Tässä nyt huokailen ja mietin. Ei kai sitä pidä ottaa niin vakavasti, kokeilen laittaa tänne vanhoja kuvia, kun ei uusiakaan saa. Tänään loppui koirien hoito-hommat taas toistaiseksi. Tänään oli ihan inhimillinen sääkin, ihan kivalta tuntui, kun ei ollut kylmä. Koirien kanssa oltiin ulkona, ennenkuin isäntäväki tuli kotiin, ja me kaupan kautta omaan ahtaaseen ja sotkuiseen kotiin. Kun tuolla koirien kotona, isossa, tilavassa ja siistissä talossa olin ollut eilisen ja tämän päivän, niin koti tuntui hermostuttavan pieneltä, ja kuten sanottu sotkuiselta.





Huomenna olisi soppakirko, mutta jotenkin ei innostaisi sinnekään nyt lähteä, varsinkin kun on ollut pari päivää taas enemmän vatsavaivaa. Katsotaan miten tässä kaikki jatkuu... parempaa huomista!












Ps. Ja kuvat vanhoja kuten sanoin.

18 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat kuva-asian järjestymään. Nämä kuvat ovat kyllä hienoja :)

    VastaaPoista
  2. Onpa merkillistä, sulla ja mulla samantapaista ongelmaa, vaikka syy siihen on eri:( Ja mietinnät tilanteen takia ja blogin suhteenkin vähän samat. Antaako se kone mitään ilmoitusta, kun yrität kuvia laittaa? Onko mahdollista, että johto on jotenkin vialla, tms? Harmi kun ei näitä nykyajan juttujä ymmärrä. Nuoremmilta kaikki tuntuu sujuvan melko helposti ja jos joku ei suju, tietävät paremmin mistä etsiä tietoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eikö olekkin kummallista...Itsein ajattelin tuota johto-asiaa, mutta tuskin se kuitenkaan siitä kiinni on. Virustorjunta on kunnossa ja eilen palomuuri halusi vielä tarkistaa koneen, mutta kaikki oli kunnossa ainakin pikatarkistuksessa.

      Poista
  3. Älä nyt ihmessä lopeta blogia, on niin mukava lueskella sinun juttuja. Eikö sulla olis ketään tuttua joka tutkisi tietokoneen että missä vika??
    - Airiina

    VastaaPoista
  4. Onpa harnillista,ÄLÄ LOPETA!!
    Onko siellä ,sinun "soppakirkon" tapaamisessa ketään kuka tietäis tietokoneitten päälle?Onko sinun tietokone niin täys se kovalevy vai mikä vaneripalanen se olikaan:)Milloin viimeksi olet käyttänyt huollossa,tietsikkkaa??
    meillä kiinteä liittymä,n.parin vuoden välein vaihdetaan se keskusyksikkö,isompi/laajempi muisti:)
    en minäkään näitä oikeita termejä ja sanoja tiiä:))mutta meiän on pakko tyhjentää "roskakori" ym,muuten kone hidastuu....
    Minkälainenn virustorjunta teillä?Onko mahdollista että siellä on joku virus?,minulla näkyy vasem yläkulmassa nytkin punainen kolmio Ei Turvallinen???
    Kun kirjoitan tätä.
    Meillä on F-Secure,ostetaan vuodeksi.
    muista kysyvä ei tieltä eksy?,Toivottavasti jonku saat tietsikan korjaamaan.
    Älä lopeta sen takia ,blogiasi,ota varmuuskopiot!
    ...meille niin tärkeä henkireikä tämä blogi-asia!!
    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virustorjunta tuntuu olevan kunnossa, se on Avast. Eilen koneen palomuuri halusi tarkistaa koneen, mutta tuloksena oli kuitenkin, että ei havaittu mitään uhkia tms. Täytyy katsoa miten saisi kaikki toimimaan normaalisti, pidetään peukkuja :)

      Poista
  5. Pidän kuvista, mutta kirjoitukset ovat kuitenkin tärkeimmät! Minä ainakin tulen tänne vaikka ei olisi kuvan kuvaa!! Tänne tulee niin mielellään kun ei tarvitse turhaan tulla. On ollut blogeja, joissa on hyvin harvaan tahtiin uusia postauksia, monessa vain satunnaisesti.
    Vanhat kuvat ovat myös ihan hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti! Minulle tämä lähes päivittäinen kirjoittaminen on jonkinlaista "terapiaa" :)

      Poista
  6. Heippa vielä; minäkin ehdottaisin että tarkistat onko koneella paljon "tavaraa"? Esim. muistitilaa vievät paljon juurikin kuvat ! Osta muistitikku ja siirrä sinne kaikki mahdollinen tärkeä koneelta ( kuvat, tärkeät muut tiedostot jne ) sitten resurssienhallinnasta näet onko tilaa koneella miten. Poista kylmästi kaikki ylimääräinen. Muutenkin kannattaa kopioida kaikki tärkeät jutut muistitikulle sillä tietokoneethan ei ole ikuisia ja silloin kaikki tallennettu voi hävitä (osan voi toki palauttaa). Onko koneesi virusohjelma kunnossa? Kysy ehdottomasti apua joltakin; auttaisin kyllä mutta asutaan harmi kyllä pohjois-suomessa!!
    - Airiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä muistitikun ostamista olen itsekin ajatellut. Virusohjelman pitäisi olla kunnossa ja palomuurikin on tarkistettu. Täytyypä kysyä...

      Poista
  7. Älä kokonaan luovuta, vaikka kone tökkiikin. Kyllä se siitä taas selkeää, kun saat apua, tai kokeilet poistella osan vaikka tikulle. Minulla on Avast hidastanu konetta viime päivinä ihan hirveästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitten tietokoneiden kanssa välillä kyllä tökkii kaikki, toivossa eletään kuitenkin :)

      Poista
  8. Blogger takkuaa välillä, mutta nyt ei ole ollut kuvien lataamisen kanssa ongelmia. Onko sinulla joku tuttu, joka osaisi auttaa? Monet nuoret ovat todella näppäriä tietotekniikka-asioissa.
    Älä lannistu tämän kuvaongelman kanssa. Kyllä se varmasti vielä selviää.

    VastaaPoista
  9. Älä lopeta, kirjoita vaikka, jos ei kuvien laitto onnistu. Oon niin tottunut sun blogia seuraamaan ja oot kuin tuttu, kun oot samoilta seuduilta kotoisin.
    Mullakin on tässä Avast ollut ja poika asensi windows 10;n uudelleen. Silloin poistettiin työpöydältä kaikki ja kone nopeutui hyvin. Sitä ennen oli todella hidas kaikessa.
    Jos muuten toimii, mutta kuvansiirto tökkii? Pitäis tietää miten sinä olet niitä ennen siirtänyt, mikä on muuttunut. Kyllä johdot voi mennä rikki, tai joku pikku väkänen johdon päästä tms.
    Kysy ihmeessä joltain tuttavalta, joka vois käydä katsomassa.
    Tässäkin koneessa on joku blokkeri joka pitää käydä "sallimassa" kun aion uuteen blogiin kommentoida, sekin ärsytti aluksi kun en muistanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta Emilie :) Näillä mennään eteenpäin,kunnes saan jonkun tarkistamaan tämän koneen :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)