Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 26. tammikuuta 2019

Se toimii sittenkin!




Tänään ostin muistitikun, ja siirsin sinne osan kuvista...se homma on tosin vielä kesken. Paljon poistin kokonaan ihan joutavia kuvia. Paljon kaikenlaisia maisema, kukka ja eläinkuvia sekä sisustuskuvia.... En ole kokeillut vielä onko siitä ollut mitään apua. (Näköjään oli, lis.myöh.)














(Lintuset kuistin ikkunalla, taustana vielä joulua)







Äsken tultiin synttäreiltä, oltiin naapurikylällä viettämässä erään tuttavamiehen 70-vuotis päiviä. Tuommoiset juhlat on vaarallisia...tuli syötyä voileipäkakkua, täytekakkua, vohveli ja suolatikkuja.... saa nähdä mitä vatsa meinaa... Kotiin tultua mies lähti juoksulenkille ja minä laitoin saunan lämpenemään.
Aamupäivällä käytiin taajamassa ostamassa synttäri-sankarille lahjaa ja samalla ostin kaksi euron kangaspalaa, molemmat kaunista kukallista kangasta. Ja sen muistitikun :)















Eilen oli harvinainen ilta, minä ilta- ja aamu-uninen menin vasta yhden maissa nukkumaan... syynä oli leffa "Vihreän timantin metsästys", jonka olen joskus nuorempana katsonut, muistelin sen olevan vauhdikas ja hyvä, joten jäin sitä miehen kanssa katsomaan. Loppujen lopuksi mies lähti filmin loppupuolella yläkertaan, minä katsoin loppuun. Kyllähän siinä vauhtia riitti :)














(Sukista tehty apina :)







Kokeilin tuota digikameraa, ja nyt se suostui jotain kuvia siirtämään!! Jee! Ehkä tästä päästään normaali meininkiin... Laitan tähän kuvia, joita yhtenä päivänä kuvailin pääasiassa kuistilla.















Eläimellistä menoa meillä jokasuhteessa :D












Eilen olin illalla srk:ssa rukoiltavana, ja uskon sen auttaneen, että tänään ja jo illalla kaikki tuntui taas paremmalta :) Kun meinasin jo välillä ihan alakuloon vaipua.




Mukavaa lauantai-iltaa!









10 kommenttia:

  1. OLipa hieno juttu, että sait toimimaan:) Tuo apina on hauska. Ei olisi tullut mieleenkään, että se on sukista tehty. Ihanaa, että rukous auttoi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuosta apinasta tuli kiva, kun jostain sen ohjeen nappasin, taisi olla netistä, jostain tulleista lasten sukista sen tein :) Tänään sain lisää rukousta :)

      Poista
  2. Hih, on teillä tosiaan eläimellinen meininki kuistilla ;-)
    Mahtava juttu, että asiat alkavat toimia!
    On muuten hauskaa katsoa leffoja, joita on nähnyt viimeksi joskus vuosikymmeniä sitten. Silloin ne olivat ihan normaaleja, nyt niistä näkee sen ajan kuvaa niin nostalgisesti. Hauska vauhtileffa on aina kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita eläimiä mulle on kertynyt, niin kuistista on tullut niiden tyyssija...kevääksi voisi kyllä taas vaihtaa sisustusta :)

      Poista
  3. Hienoa on kun alkaa sujua paremmin! Ostin minäkin kännykkään isomman muistikortin, vaan en ole vielä vaihtanut. Jos sitten paremmin kuvat onnistuis. Aurinkoinen, mutta kylmä keli on. Pitäis kuitenkin lähteä ulos.
    Ei ole pitkään aikaan katsonut elokuvia, ei ole tuntunut kiinnostavilta. Jos joku suosittelis, niin vois koettaa katella. Tänä iltana tulee viimeinen jakso Tuntemattomasta sotilaasta, se pitää kuitenkin katsoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on lähes 20 astetta pakkasta, ei huvita ulos lähteä palelemaan... seurakunnassa kyllä käytiin naapuri-paikkakunnalla :)

      Poista
  4. minä olen etsinyt jo kauan hirven tai poron sarvia. Haluaisin sellaiset talon seinään ja laittaisin niihin kesällä kukan ja talveksi lyhdyn, mutta onpas niillä hirveät hinnat kirppareilla! :(

    VastaaPoista
  5. Nuo sarvet on muistaakseni miehen lapsuuskodista :)

    VastaaPoista
  6. Hieno juttu, että kuvien siirto taas onnistuu.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)