Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Tankkausta :)




Tänään läksimme käymään naapuri-paikkakunnalle seurakuntaan. Olikin tosi hyvä tilaisuus! Paljon vanhoja tuttuja nähtiin (ollaan ennen siellä päin asuessa kuuluttu kyseiseen seurakuntaan). Ja jopa kaksi entistä pastoriamme. Ja tuollakin kävin rukoiltavana. Eräs tuttumme läksi sitten meille kylään ja kotona jatkettiin rukousta. Paistettiin kakluunissa makkaraa, syötiin vähän pitsaa ja juotiin kahvit. Sitten oli ruumis ja sielu tankattu :) Kauramaidon kokeilun aloitin.














Tämä kuva on aiemmin otettu, mutta hyvin näkee lumi määrän. Tämän kuvan jälkeen vielä lisää lunta tullut. Aiempi kuva tämäkin.
















Yli 20 astetta on pakkasta. Ei huvittanut lähteä ulkoilemaan. Vieraan lähdettyä olen taas poistellut tietokoneelta ylimääräisiä kuvia. Illalla täytyy katsoa Tuntematonta sotilasta. Mukavaa iltaa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Mukavaa sunnuntain jatkoa sinnekin! Päivä kuulostaa alkaneen ainakin oikein kivasti :-) Kauran pitäisi kai tehdä vatsalle hyvää, toivotaan ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauramaitoa minulle on parikin ihmistä suositellut, vaikka mulla ei laktoosi-intoleranssia pitäisi ainakaan entisten tutkimusten mukaan olla, mutta tavallinen maito voi kuitenkin ärsyttää suolistoa kuulemma varsinkin ärtyneen suolen oireyhtymässä.

      Poista
  2. Kauniiksi lumi on kuorruttanut teidänkin maisemat:)
    Olipas "ravinteikas-sunnuntai:))
    kaura on hyvää,minä teen siihen smootin,kurkkua,banskua,ja marjoja...täyttävää....
    Meillä pakkasta 26,8.
    kävin viemässä kierrätyspisteeseen ,muovit kartonkijutut.nyt ei tullu kotia mittään;)"ei löytöjä":)
    eikä oo pakko lähtä mihinkää,pirttiä lämmittelee:)lämmintä teetä siemaillen,ihanaa kotijuttua:))
    Hyvää vointia,Sesse!
    ja Mukavaa tammikuun loppu-puolta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman kyllä kadehdin sinua tuosta jätepisteestä, missä on saa ottaa osio :) Vaikka nyt ei mitään löytynytkään. En ole aikoihin päässyt kirppikselle, ikävä jo on :) Kiitos Liisa, samoin hyviä vointeja sinulle!

      Poista
  3. Lunta ja talvista kauneutta nyt riittää! Pari puolen tunnin lenkkiä minäkin vain tein, ei paljon pystynyt ulkoilemaan.
    Toivotaan hyvää viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilie! Vatsa on ainakin nyt ollut paremmassa kunnossa ja se heti parantaa elämän laatuakin :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)