Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Lunta riittää...





...joudutte uskomaan sanaani, kun pahuksen kännykkä/kone taas temppuilee.



Kävin kävelylenkillä ja kuvasin maisemia ja lumi määriä kännykällä, piti laittaa tänne blogiin, vaan nyt ei saa taas kännykältä ulos niitä. Olisi pitänyt olla digikamera mukana, kun siitä ainakin viimeksi sai kuvat tulemaan koneelle. Ottaa päästä nuo laitteet.











Laitetaan nyt vanha kuva Hipsusta :)



Eilen olin siis kaupungissa. Ensin käytiin soppiksella kahvilla, sitten kirjaston kautta Evästä päivään-ruokailuun. Ruokana oli kinkkukiusausta ja salaattia. Jälkäriksi kahvi ja pikkuleipä. Sitten "erosimme" miehen kanssa, hän meni omille teilleen ja minä menin ensin käymään kierrätyskeskuksessa. Olihan siellä tavaraa ja ihmisiä vaikka kuinka, mutta ei oikein mitään mikä itseen ois kolahtanut. Joten ostin vain kolme postikorttia.
Sieltä kävelin sairaalaan mangneettikuvaukseen. Olin siellä jo tosi ajoissa, joten lueskelin vaan lehtiä. Manneettikuvasta saa tulokset ensi viikolla.






Mulla oli loppunut kännykän akku Kierrätyksessä ja ajattelin löydetäänkö miehen kanssa toisemme, mutta onneksi hän oli sanonut, että kävisin ensin sairaalan kahviosta katsomassa, että hän menee sinne..ja sieltä ukkoni löysinkin, onneksi. Olisi ollut hankalaa etsiä, kun känny ei olisi toiminut. Tuommoisista tyhmistä vempeleistä ollaan nykyisin niin riippuvaisia :(





Pitäisköhän mennä katsomaan jotain "murua rinnan alle", kello on 12,20...eikös se ole lounas aika :) Mies on vielä leipäkeikalla, syö kuulemma soppiksella. Hyvää päivän jatkoa!








5 kommenttia:

  1. Kännykkä on samaan aikaan ärsyttävä ja vallan tärkeä esine!

    VastaaPoista
  2. Se on muuten jännä tuo kännykkä. Ennen vain sovittiin tarkkaan missä tavattiin, se oli semmoista ja hyvin pärjättiin. Nykyään tulee aina sovittua, että soitetaan tai viestitellään tms. Pitäisikin siirtyä takaisin kohti vanhaa pomminvarmaa käytäntöä.

    VastaaPoista
  3. hyvä kun mies löytyi
    Tuttua tuo tilanne.

    VastaaPoista
  4. Ei sitä aina muista katsoa onko akussa virtaa, ja pakkasella se kuluukin nopeasti. Akutkin vanhenee eivätkä pidä virtaansa. Hyvä kun oli sovittuna tapaamispaikka!
    Kännykkä alkaa olla nykyisin vähän liian tärkeä kapistus, kaikki alkaa olla siinä.

    VastaaPoista
  5. Kyllä tuosta kännykästä on tullut sellainen kapistus, että ei oikein ilman sitä osaisi olla :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)