Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 28. tammikuuta 2019

Kotia etsivät linnut



Tällainen tuli tänään tehtyä. Kohtahan se on kevät ja linnut oikeastikin taas etsivät kotia. Käsityöt on hyvä tapa keskittää ajatukset tekeillä olevaan hommaan. Muuten kun meikäläisen ajatukset harhailevat milloin missäkin. Sen huomaa siitäkin, kun lähtee vaikka hakemaan jotain tavaraa toisesta huoneesta, niin siellä ei enää muistakaan mitä piti hakea! Se on ärsyttävää.













Huomennahan ne tutkivat onko mun päässä jotain vikaa... "vika ei tarvii olla suuri, kun se on päässä"... mistä mulla on kaikki sanonnat tarttunut päähän, niinkun tuokin. Mies toi mulle jätskin, joten keskityn sitä syömään. Heippa vaan!

8 kommenttia:

  1. Käsityöt ja askarteluhommat on kyllä sellasia, että niihin uppoutuu kyllä niin, että ei aina muuta huomaakaan. Jätskin syömiseenkin on kiva keskittyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi mun mielestä helpot käsityöt rentouttaa, kun keskittyy niihin, eikä ole liian vaikeata, että tulis stressiä :)

      Poista
  2. Kivat linnunpöntöt. Oikein paljon tsemppiä sulle huomiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo meni hyvin, mutta tulokset saa vasta ensi viikolla.

      Poista
  3. Hih, toivottavasti ei kuitenkaan löydy päästä vikaa! Minullakin ajatukset poukkoilee ja harhailee, usein on tuo tilanne, ettei tiedä, mitä varten meni toiseen huoneeseen. Tulee esim. silitettyä kissaa ja sitten unohtuu se, mitä oli tekemässä.

    VastaaPoista
  4. Tulipa nätti taulu;),maalasitko noihin lintuihin nuo värit?
    :)minä kans piirsin yhden linnun kaavat,kävin kirjastossa ja hain askartelulehtiä,pääsiäistä ja kevättä,molempia ajatellen:)
    Sesse! ystäväni,toivottavasti sinulle kuuluu hyvää:))
    hyvää illan jatkoa! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa! Kyllä nuo linnut olivat ihan tuollaisia, kun leikkasin ne pikkuruisista vanhoista lintukuvioisista kangaspaloista :) Mangneettikuvan tulokset saa ensiviikolla. Kyllä tässä tällä hetkelläihan hyvin menee :) Toivottavasti sinullakin!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)