Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 3. syyskuuta 2021

Omituista oloa ja Kylätalo-iltaa

 

Kuva vanha.


 Tänään oltiin kaupungissa, ja mulla oli kummallinen olo...väsytti kovasti ja tuntui niinkuin toinen puoli päästä olisi jotenkin puutunut... kai se oli vaan väsymystä, kun kotiin pääsin ja nukuin, niin tuli normaali olo. Aamulla oli ollut myös sellaista, etten esim. muistanut pankin tunnuslukuani. Ehkä se oli joku verenkierto häiriö, kun joskus ennenkin on ollut samanlaista. Ja mulla on ollut niska jumissa pitkään. Toivotaan että nyt taas normalisoitui.

Tänään on taas Kylätalo-ilta, ja siksikin olen iloinen, että olo palasi normaaliksi :) Nyt saattaa olla Kylätalollakin vähän enemmän porukkaa, kun toisten kesätauko on loppunut. Kirjoittelen illalla lisää.

------

Eipä tullut illalla enää kirjoitettua. Mutta nyt on päivä uusi. Ja olokin onneksi suht normaali :)

Ulkona on viileää ja tuulista.  Ei ollut meitä kylätalolla kuin neljä henkeä, tilaisuus kuitenkin pidettiin pieni muotoisena. Eivät seurakunnan vetäjät vieläkään päässeet tilaisuuteen, kun siellä on sen uuden seurakunta-tilan loppuvalmistelut... vai liekö jotain viivästystä tullut...

Mun pitäisi vähän siivota...jospa ryhdyn siihen. Heippa vaan.

12 kommenttia:

 1. Ei ollut montaa henkeä, mutta siellä oli varmasti mukana myös Jeesus:) Onneksi sun olo parani, toivottavasti ei semmoista huonoa oloa enää tulekaan. Hyvää viikonloppua toivotan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkein vieras varmasti oli. :) Toivotaan, että "pää pysyy kasassa"... on ne vähän inhottavia tuollaiset olot..

   Poista
  2. Ja sinulle myös hyvää viikonloppua :)

   Poista
 2. Toivottavasti olosi korjaantuu, keljumaista on kun välillä on noita outoja oloja. Mulla välillä aivastuttaa ja nenäkin vuotaa. Ei kuitenkaan sen kummempaa ole, paitsi nää mun jalkakivut.
  Hups, nyt vasta tajusin että alkaa taas viikonloppu. Vastahan tämä viikko alkoi! Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on taas normaali olo. Kiitos samoin hyvää viikonloppua Emilie :)

   Poista
 3. Olkapäät on niin jumissa, että kun kotiudumme, alkavat joka-aamuiset niskajumpat. Tein niitä joskus putkeensa vuodenkin noin viitenä päivänä viikossa ja kyllä oli ryhti hyvä eivätkä niskat jomottaneet. Kiva kuulla,että voit paremmin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen pyöritellyt naksuvia olkapäitäni ja taivutellut niskaa joka suuntaan.. joskus koneella antanut hierontaa niskaan... ehkä pitäisi katsoa netistä lisävinkkejä.

   Poista
 4. Hyvä, että voit jo paremmin! Niskajumi ja väsymys yhdessä ja erikseen voivat varmaan aiheuttaa tuommoisia juttuja. Minulla oli ihan mahdoton niskajumi viime viikolla. Ei meinannut pää kääntyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niska on sellainen vähän ongelmallinen alue...usein vaivaa :(

   Poista
 5. Niskajumitus voi varmaan aiheuttaa verenkiertohäiriöitäkin. Minulle tuli kerran outoa huimausta, kun niska oli jumissa. Minullakin niska usein vaivaa.

  Eilen onnistuin saamaan toisesta koronapiikistä kuumeen. Vielä tänäänkin on pientä lämpöä ja väsymystä. Toivottavasti menee pian ohi.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)