Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 31. elokuuta 2021

Musikkia, ruokaa ym.

 

Kuva vanha

Tänään aamupäivällä olimme Evästä Päivään  (eli luterilaisen seurakunnan ruokailujen) tämän syksyn avajaisissa. Ne pidettiin ulkona katoksessa jossa oli pöydät ja penkit valmiina. Myös musikantit (kaksi miestä) olivat laulamassa. 

Tarjolla oli musiikin lisäksi grillimakkaraa ja perunasalaattia ja mehutetrat, hyvää oli. 

Niinpä ei enää kotona tarvinnut laittaa ruokaa, vaan sai mennä hetkeksi nokosille :) Ja sen jälkeen keitin (oikeampi sana olisi valutin) kahvit keittimellä ja pientä makeaa sen kanssa.


Tänään on vielä toinenkin meno. Erääseen Raamattu-piiriin illemmalla. En ole siellä käynytkään, mutta isäntä on kerran, ja on sitä mieltä, että kun minuakin on pyydetty, niin täytyy ainakin nyt mennä. Joten sinne sitten. Isännällä vielä tässä välissäkin on meno kahville tuttunsa kanssa. Sillä noita menoja riittää, ja tykkää siitä. Minä olen enemmän "kotihiiri" :)

Ulkona on tänään ollut hieno sää, aamulla oli viileää ja laitoinkin vähän enemmän päälle. Takin sai myöhemmin ottaa pois, kun sen alla oli villatakki. Mutta parempi olla tarpeeksi päällä, kuin että saisi palella...se on tosi ikävää jos on kylmä, ei nauti silloin mistään.

Eipä tässä tämän kummempaa.

 




2 kommenttia:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)