Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 17. syyskuuta 2021

Syksyistä


 

 Kuva vanha, mutta syksyinen.

Viileätä aamupäivää! Kaikella lämmöllä teille kuitenkin :) Aamulla mittari näytti 3 astetta ulkona. Toinkin ulkokukat (ruukussa) sisälle. Myös ison kesäkukka amppelin toin jo aiemmin pois kuistiltakin, kun ulko-ovea pidetään välillä auki. Se amppeli on kyllä iso rohjo, jonka sijoittamisessa oli vaikeuksia, vaan en raaskinut heittää poiskaan vielä.

Ulkona leijuu keltaisia lehtiä tuulessa. Muuten on aurinkoinen sää. Eilen oli kylätalo-tilaisuus, ja olikin nyt enemmän väkeä, kun oli myös kirkon porukkaa. Se oli mukava, kun mekin ollaan aika yhteiskristillisiä, vaikka kuulutaankin vapaisiin suuntiin.

Eilen kaupungissa käydessä lainasin kirjan "Ei kertonut katuvansa". Luinkin sitä jo aika pitkälle,  mielenkiintoinen kirja, vaikka onkin miehen kirjoittama... kun yleensä luen naisten kirjoittamia.

Kertoo naisista jotka ovat olleet auttamassa saksalaisia sotilaita, kunnes saksalaiset lähtevät. Jotkut pääsivät mukaan, kun olivat raskaana saksalaiselle sotilaalle. Muut joutuivat odottamaan mitä nyt tapahtuu... Ehkä teen siitä oman postauksen, kunhan luen sen loppuun.

Meillä on vielä kasvihuoneessa kasvua, mutta kohta kai se täytyy tyhjentää, kun alkaa tulla liian kylmä..mutta olkoon vielä hetken. Puolikypsiä vihanneksia olen tuonut jo sisälle kypsymään itsekseen...paprikaa ja minitomaatteja. 

Mukavaa viikonlopun alkua!

6 kommenttia:

 1. Nyt onkin ollut tosi viileää ja syksyistä. Minäkin olen aikonut lukea joskus sen Ei kertonut katuvansa, se vaikuttaa kiinnostavalta. Tee vaan siitä postaus, olisi kiva lukea mitä sanot siitä.

  VastaaPoista
 2. Alkaa tosiaan olla niin syksy, että itse kannoin jo pelakuut kasvihuoneesta kuistille ja keräsin kaikki paprikat, chilit ja tomaatit sisälle kypsymään.
  Hyvää viikonloppua sinulle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan itsekin kohta ottaa viimeisetkin sisälle...

   Poista
 3. Tänään paistoi välillä aurinko ja se tuntui niin mukavalle.Olen pyöräillyt töihin. Pitää olla lapaset kädessä, kun käpälät tahtoo jäätyä. Viikonloppuna on tarkoitus tehdä pihan syystöitä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olimme jakamassa lehtiä...toisenlaisia kuin puusta tippuvat :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)