Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 25. syyskuuta 2021

Sydämiä ja muuta mukavaa

 Nyt on taas kivan aurinkoinen sää, ja tein pienen lenkin ulkona. Miksikö vain pienen, no siksi kun tie muuttui niin liejuiseksi, että käännyin takaisin. Sen verran oli sateita aiemmin, että jos olisin mennyt eteenpäin, niin kohta olisi lenkkarit ollut liejussa. Joten ei kiitos.


Muuten oli ihan mukava keli ja joitakin kuvia nappasin, vaikka edelleen harmittaa se, että kuvaa ottaessa on niin kirkkaat värit, mutta itse kuvassa sitten paljon haaleammat...mistä lie johtuu.





Tänään on tulossa ystäväni miehensä kanssa käymään ja saunotaan ihan kellari-saunassa. Miehet keskenään ja naiset keskenään tietty. Toivottavasti meillä on mukava ilta :)

Lenkiltä tullessa huomasin sydämiä maassa, ja ihan pihatiellä, kaksin kappalein. Kas kun en ennen ole huomannut.




Mukavaa lauantai päivää teillekin!

10 kommenttia:

  1. Kiitos, samaa sinullekin edelleen!

    VastaaPoista
  2. Niin minäkin ihmettelen kuvissa värien laimentumista. Vai tuntuuko se vain siltä. Toivottavasti on mukava ilta teillä!
    Silmä ei aina huomaa kauniita asioita vaikka siitä kulkisi useinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan mukava ilta, vaikka taas huomasin, ettei muistini todellakaan ole maailman paras... ystäväni on kahdeksan vuotta nuorempi, hänen muistinsa pelaa paremmin :) Tosin nauroimme sitä, kun heidän tullessan tuntui, etttä kukaan ei muistanut kunnolla mitään :D

      Poista
  3. Samaa välillä ihmettelen minäkin, miten ne kuvien värit laimenevat. Mutta luonnossa on onneksi nyt tosi värikästä.
    Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkona on tosiaan värikästä, ihan kivan näköistä. Olisi vaan kiva saada ne värit kuviinkin.

      Poista
  4. Minäkin olen huomannut, että otetut kuvat on usein vaaleampia kuin livenä. Hauskat nuo yllättäin löytämäsi kiviset sydämet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämet oli niin piristävät! Eräs ystävä sanoi, että maassa/maasta löydetyt kivisydämet on Jumalan rakkauden osoituksia meille <3

      Poista
  5. Onpa ihanat sydämet, hauska löytö! Nyt on jo ihanasti ruskaa. Mekin kävimme eilen mieheni kanssa kävelyllä metsässä. Jalkani on kyllä kipeä, mutta luontoon on pakko päästä aina välillä. Syksyisessä metsässä on ihanan raikasta.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)