Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 10. syyskuuta 2021

Väsymystä ilmassa

 


 Johtuneeko alkavasta syksystä, vai mistä, mutta olen ollut aamuisin tosi väsynyt, ja jotenkin haluton aloittamaan uutta päivää. Siitä kirjoitinkin tuonne Kotimatkalla blogiin.

No, aamu puuron ja parin kahvi mukillisen kanssa alkaa pikkuhiljaa herätä, ja jaksaa lukea sanaakin. Ja jos ei ole kiire mihinkään lähteä, voi vielä pikkuhuoneen laverilla vähän aikaa pötköttää, välillä kissa vatsan päällä. Tänä aamuna Hipsu oli kuitenkin mennyt ehkä yläkertaan ja Rasmus ei ole vielä tullut sisällekään.

Aamukin oli harmaa, mutta nyt näkyy jo sinistä taivasta, ja on luvattu vielä tänään kaunista säätä...huomenna sitten sateista, kun isännälle tulee savusauna-vieraita.

Mutta näillä mennään...8 kommenttia:

 1. Voimia sinulle! Kuulostaa masennuksen tapaiselta, ehkä se on syysmasennusta. Kun päivä lyhenee, ainakin minua alkaa ahdistaa, vaikka ihan vielä ei tuossa määrin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy ja syksytalvi on minulle se ikävin aika, silloin kaipaisi jotain piristävää. Muistan kyllä kun tapasin ensimmäisen mieheni syksyllä, ja samoin nykyisen mieheni kanssa alettiin seurustella syksyllä, niin silloin ei syksy ahdistanut yhtään :) Nyt en miestä vaihda, mutta jos jotain piristävää, vaikka kivan pikkukoiran saisi :D ottakaa tää nyt ihan huumorilla, jotka luette.

   Poista
 2. Vähän on niin ja näin paistaako aurinko vähän vai ei.
  Täälläkin on, tosin kai vaan tympäännystä ilmassa. Mun ystävä tuolla Pohjois-Karjalassa säilöö ja tekee mehuja. Viestitelty on. Jotenkin tuntuu niintyhjältä olla vaan ja odottaa ajan kuluvan. Jotain pitäisi harrastaa muutakin kuin kävelyä. Tv ja lukeminen on vaan lisänä.
  En tieä mistä taas löytäisi jonkun inspiraation.
  Toivottavasti sulla löytyy sellainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on vähän sumuisen harmaata.. mahdollisesti vesi sadettakin lupailtu. Inspiraatiota tarvitsisin minäkin.Toivottavasti sinäkin löydät!

   Poista
 3. Minua taas syksy piristää. Saan voimaa ihan syyskuusta ja sitten tietysti lähestyvästä joulusta. Olen entinen marraskuun masentuja, en enää. Marraskuu on mahdollisuus ja tilaisuus uuteen. Huomasitko blogissani Helmi Kekkosen kirjan Tämän naisen elämä. Se kertoo masennuksesta ensin äidillä ja sitten tyttärellä, mutta en paljasta enempää. Voi hyvin♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset on niin erilaisia, esimerkiksi mieheni tykkää syksystä, ainakin joskus niin sanonut. Mutta on kai joka vuodenajassa hyvätkin puolensa...syksystä niitä on vaan meikäläisen vaikeampi löytää... :)

   Poista
 4. Tuttua on, aamut varsinkin vaikeita. Sekin vaikuttaa todella paljon, onko aurinkoista vai harmaata.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)