Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 1. lokakuuta 2020

Vähän vaikeita oloja

 Tänään oli kuntouttava työtoiminta, siellä oli vielä suht hyvä olo, onneksi, kun mulla oli siellä puhe vuorokin, mutta kun kotiin tulin alkoi niin vatsassa kiertämään, että tuli vaikea olo... tuli miehellekin tiuskaistua rumasti, kun sattui juuri silloin tulemaan vaatimuksia esittämään, mutta pyysin kyllä myöhemmin anteeksi. 

Minun olisi pitänyt hälle etsiä tietoa netistä, mutta menin yläkertaan kärsimään vatsakivustani. Näköjään oli löytänyt tiedon itsekin netistä. Vaikka vähemmän tietokonetta käyttää. (Kuulemma olikin soittanut tuttavalle, ja saanut tiedon sieltä :)


Myöhemmin kävin vähän metsässä kävelemässä ja lepuuttamassa hermojani. Otin vielä yhden lääkkeen, niin vatsa ehkä alkaa rauhoittua pikku hiljaa, elän toivossa.. En edes tiedä mistä se tuli kipeäksi :(




Tämä kuva metsälenkiltä. Vanha silta joen yli. Ihanan rauhoittava näkymä. Tänään on laskujen maksu päivä, kun on tullut rahaa. Jospa paneutuisi siihen. Toivottavasti tuo vatsa rauhoittuu.





8 kommenttia:

  1. Mukava juttu, että kuntouttava työtoimintapäivä meni hyvin. Kipu tekee kiukkuiseksi. Miehesi varmasti ymmärtää. Luonnossa liikkuminen tekee hyvää. Hyvää alkanutta lokakuuta teille ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei se mies sitä niin pahakseen pistänyt...ja lakutkin sain maksettua :) Kiitos samoin sinulle hyvää syys viikonloppua!

      Poista
  2. Työtoimintapäivä on Sinulle "henkireikä":)
    Anteeksi on hyvä pyytää,,,jos loukkaa toista henkilöä.
    Mutta nyt on perjantai ..ei toivoa täynnä mutta..paljon ,paljon pientä iloa,
    Lupasin kankaita /nappeja/vetoketjuja /nauhoja ym.ym..huomenna tulee hakemaan.osan vie päiväkotiin askartelu tarvikkeiksi.
    Sinulle Sesse!
    Hyvää viikonloppua!
    Aurinkoa!,ja iloisia pikku-asioita/hyvää mieltä antamaan!😊🍂🍁🌻🍏🍎💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ei kuitenkaan "henkireikä", kun siinä on oma stressinsä aina siinäkin. Ja muitakin menoja on aika paljon, niin toivoisi että vatsa pysyisi kunnossa. Onneksi on nyt parempana. Aurinko täällä nyt paistaa, sitä toivon sinullekin!

      Poista
    2. Voi Anteeksi!,Sesse!
      miten minä oon aatellu ,että se työ on "".😊
      sitäpä sattuu....

      Poista
  3. On se kyllä keljumaista, olipa kipu missä tahansa. On niin vaikea saada mistään apua, jos ei nyt ihan ambulanssin tarpeessa ole.
    Olet varmaan kokeillut parasetamoli (panadol) kipulääkettä tai joskus on ollut apua kylmästä tai lämpimästä kääreestä.
    Toivon sulle helpotusta vaikka miten. Levollista ja rauhoittavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panadolia olen kyllä kokeillut, kun se ei ärsytä vatsaa ja cuplatonia ilmavaivoihin käytän.Joskus närästyslääkettä. Onneksi on vatsa parantunut yön aikana. Kun tänä iltanakin on menoa.Samoin hyvää viikonloppua sinulle!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)