Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 13. lokakuuta 2020

Kaupungissa

 


 

Tänään oltiin kaupungissa, ja tunsin välillä kuinka sydän pompotteli vähän epätasaisesti. Kotiin tultua huomasin syyn: aamulääkkeni olivat vielä keittiön pöydällä, eli sydämen nopealyöntisyyttä vähentävä lääke sekä vitamiinit... ilmankos!

Käytiin ruokailussa, sekä kirjastossa lukemassa lehtiä. Nakkikeittoa oli ruokailussa. Kirjastosta sain samalla taas vähän uusia maskeja. Onneksi niitä jaetaan  ilmaiseksi. (Vähävaraisille). Ruokailussa oli aiheena erilaiset palvelut, joita on saatavilla. Ruokailun jälkeen oli ulkona odottamassa kaksi koiraa emäntineen, jotka tekevät koirien kanssa jotain ...oliko se nyt mielenterveystyötä tai jotain vastaavaa, se toinen koira oli valtavan iso ja niin suloinen <3 Niiden kanssa sai seurustella :)

Kotiin tullessa käytiin uudessa Rustassa, olihan siellä kaikkea kaunista, mutta ostimme vaan tärkeitä juttuja, kuten eläimille ruokaa, shampoota ja sukkia ja hanskoja. No joo, olikohan suklaa nyt niin tärkeätä :) Siellä oli tosi upeita joulu-juttuja, mutta tyydyimme vain niiden katseluun :)



Kaktuksessa on kaksi kukkaa, tässä näkyy vaan toinen. Pienetkin pirteät kukat piristävät.

Vein linnuille lisää ruokaa kaupungista tultua, siinä lähellä jo odottivat ja menivät samantien lintulaudalle syömään, vaikka olin vielä lähellä ulkona.

Semmoista tänään.Toivottavasti teillä on ollut hyvä päivä, ja olette pysyneet terveinä!

Ps. terveydestä puheen ollen, eilen illalla oli jotenkin huono olo, väsytti ihan "sikana", paleli ja pää oli kipeä..ajattelin jo, että iskeekö flunssa, mutta aamulla se oli poissa. Kai se oli vaan väsymystä.

6 kommenttia:

  1. Tuli mieleeni, että kun sinä olet taitava ompelija, kannattaisiko ommella maskeja itselle ja vaikka omakustannushintaan toisillekin. Nyt niitä kuluu, vaikka kävisi vain ruokakaupassa.
    Eläimet ovat parhaita mielenterveystyön tekijöitä. Kivaa koiraa tai kissaa rapsutellessa murheet haihtuvat tai ainakin painuvat hetkeksi taka-alalle.
    Valoisia lokakuun päiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Olen ommellut maskeja , mutta kun ne on sellaisia kahdella nauhalla olevia, niin ne on hankalampia käytössä kuin nuo kuminauhalliset kertakäyttö-maskit, niin pidän niitä omia vaan hätävarana..jos ei muuta ole.. eläimet on kyllä niin ihania, lintulaudan linnutkin ilahduttavat :)

    VastaaPoista
  3. Hyvin kirjoitit! Saan myös paljon iloa linnuista. Talitintit kun pyrähtävät näkösälle, niitä on hauska seurata. Jälleen on joitakin parvessa liikkuvia pieniä vikkeliä lintusia. Olisi hyvä olla vaikka pienetkin kiikarit, jotta näkisi hieman enemmän tunnistettavaa.

    VastaaPoista
  4. Onpa hieno kevätkaktus, kun nyt kukkii!
    Kuminauhallisia maskeja voi ommella ite vaikka vanhoista kankaista. Kuminauhan pituuden voi katsoa vaikka kertakäyttömaskista. Mallia voi otta siitä muutenkin.

    Lintujen ruokinta oli ennen niin palkitsevaa, nyt ei voi enää kerrostalossa. Toki säästyy rahaa kun ei tarvitse ostaa siemeniä.
    Kyllä välillä tuntuu että on jotain outoa oiretta, päänsärkyä oli viime viikon lopulla ja välillä aivastuttaa. Varsinkin maskin kanssa kaupassa tuntuu että nenä vuotaa. Ei aina. Kuumetta ei ainakaan ole ollut. En ole ollut tekemisissä kenenkään kanssa lähikontaktissa. Ja D-vitamiinia olen syönyt reippaasti. Koetetaan vaan mennä jotenkin eteenpäin!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)