Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 27. lokakuuta 2020

Ystävän tapaaminen

 


 

Heräsin juuri päivänokosilta ja laitoin ja join kahvia. Tosi synkkä ja syksyinen sää tänään. Oltiin kaupungissa, vettä ripsi taivaalta.. Eräs ystävämme oli tulossa meidän kanssa ruokailuun, mutta miten lie ajat menneet meillä sekaisin, että hän tuli vasta ruokailun lopussa. Kaiken lisäksi ruokakin oli siellä jo vähissä, mutta sai sentään jotain syötävää vielä.

Hän asuu muualla, niin poikkesi vaan Turkuun mennessä pariksi tunniksi tapaamaan meitä kaupunkiin. Käytiin sitten ruokailun päälle vielä kahvilassa. Ja kirkkoa katsomassa sisältä. Kirkossakin oli paikka missä oli kirjoja, saa ottaa-merkinnällä. Poimin yhden mukaani.

Kotiin tultua olikin sellainen väsymys päällä, että heti piti mennä levolle. En tiedä onko tuollainen väsymys edes normaalia... toinen ystäväni kehotti minua mennä mittauttamaan ferritiini- eli varastorauta arvot, kun mulla on monta oiretta, jotka voisi viitata ferritiinin puutteeseen. Esim. väsymys,hiustenlähtö, masennus, muisti-häiriöt ym. Olenkin menossa labraan torstaina.

 

Tuossa yläkuvassa on eilen väkertämäni valo-seppele, silkkikukka rimpsusta. Siinä on punaisia kukkia, niin ei ole liian jouluinen, mutta vähän piristää pimeyttä. Piristystä itse kullekkin <3




15 kommenttia:

  1. Kaunis valokukkarranssi 💛😊
    ..niin joskus nuo aikataulut.heittää.Hyvä kun ruokaa pikkasen kumminki oli:)
    Tuo muuten oiskin paras idea aikoihin..kirkkoon..saa ottaa pöytä:)😇
    Mielenkiinnolla odotan vastausta,saatko otatettu ferritiini -arvot.jostainhan nuo oireet johtuvat?
    Hyvää vointia,valoa ja kaikkea kaunista pimeneviin päiviin:)
    Sinulle Sesse!🧡💛😊🤍

    VastaaPoista
  2. Kaunis valokranssi :) Minulla on ollut hyvin samanlaisia oireita kuin sinulla, verikokeissa selvisi, että kärsin lievästä anemiasta. Toivottavasti sinunkin asiasi selviää labrassa. T. Sari

    VastaaPoista
  3. Oikein kaunis valoa tuova kukkapallo! Sopii ulkona vallitsevaan harmauteen. Itse en ole saanut aikaiseksi mitään valosommitelmaa. Ennen olen tässä vaiheessa viritellyt jotain. Eri tarvikkeita pitäisi etsiä kodista, joita kyllä löytyisi,mutta toimintatarmoa puuttuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monesti se tarmo on just kadoksissa.

      Poista
    2. Näin on. Joskus se tulee sitten yks kaks!
      Ei kuitenkaan oteta paineita. Ja sinä oletkin jo yhden valo koristeen tehnyt!

      Poista
  4. On oikein kiva valo-kukkapallo!
    Eilen laitoin parvekkeelle yhen pienen patterivalo-ketjun. Mutta kyllä on mennyt olo sellaseksi ettei mikään huvita, ulkona voi kävellä mutta ei sekään huvita. Niin on lamaantunut olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on liikkeellä..onneksi tänään jaksoin käydä kävelemässä. Olikin jo useampi päivä ilman.

      Poista
  5. Mukavaa että on ystäviä!

    Kyllä se on totta että sitä samanlaista oloa löytyy välillä minustakin, yritän sitten keksiä jotain askarteltavaa, tai menen haravoimaan vaahteranlehtiä,tai saatan kuunnella netistä jotain, esim.musiikki on lähellä sydäntäni, sopivasti sainkin kuvapalkintona myös vitamiineja, vaikka ei se vitamiinien puutteesta johdu, ehkä se on tää pimeä aika, ei pimeällä huvita mennä ulos.
    Niin se on lokakuukin mennyt, nopeastihan ne kuukaudet menee. Hyvää loppuviikkoa ja marraskuun alkua sinulla !

    VastaaPoista
  6. Kiva tuo kranssi:) Tuollaisten tekeminenkin tuo hyvää mieltä.

    VastaaPoista
  7. Kaunis valokranssi. Minua masentaa välillä syksyn pimeät, minä olen laittanut Led-valoja palamaan niin olisi valoa enemmän. Voimia sinulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)