Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Rytmihäiriöitä

 


 

Tänään piti käydä lääkärissä,kun oli vuorokauden  rytmihäiriöitä, tietenkin ne kyllä loppuivat ennen kuin lääkäri oli. (Niin aina käy..) Sydänfilmi oli normaali taas, vain  pari lisälyöntiä on määrätyssä ajassa. Että jos ne lisälyönnit rupeaa enenemään , niin pitää nostaa lääkkeen annostusta, ja verenpainemittari pitäisi hankkia heti.


Oli kyllä jonkun aikaa silloin aika ikävä olo, kun sydän jumputti ja "muljahteli", väsytti ja päätä särki. Onneksi ei ollut mitään menoa silloin. Huomenna onkin taas kuntouttava ja Kylätalo-tilaisuus.




Täällä on suurimmassa osassa vaahteran lehtiä mustia läiskiä, mutta lenkiltä löysin melko hyviä lehtiä ja laitoin koristeeksi lyhtykaappiin, vähän väriä ruskean joukkoon.


Värikästä syksyä!


 

6 kommenttia:

  1. Miten kaunis lyhtykaappi! Mulla ois parveke siivottava ja jotain sinne laitettava patterikynttilöitä tms. Kun jaksais.
    Rytmihäiriöt on inhottavia, mulla oli joskus, oisko ollu vaihdevuosia silloin ja stressiä, työstressiä oli. Söin emconcoria (siitä ei välillä ollut apua). Pitäis saada vrk seuranta jos vaivaa. No kaipa ne lääkärit tietää. Verenpainemittari on hyvä kyllä kotona olla.
    Parempaa vointia sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilie :) Ensi viikolla pitäisi tulla verenpainemittari.

      Poista
  2. Ihanasti vaahteranlehdet koristavat lyhtykaappia! Tosi ikäviä ne rytmihäiriöt ja sekin on harmi, että ehtivät loppua ennen lääkäriin menoa. Minunkin pitäisi mittailla verenpainetta, mutta jotenkin se aina jää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy yrittää seurata sitä, varsinkin silloin kun niitä rytmihäiriöitä...

      Poista
  3. Minä inhoan verenpaineen mittausta, mutta eilen tuli sekin taas tehtyä. Ehkä tämä sun juttusikin osaltaan tuuppi minua siihen:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)