Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 30. lokakuuta 2018

Ihania blogeja




Kun itse olen blogannut "pienen ikuisuuden", niin olen ehtinyt myös seuraamaan monenlaisia blogeja, joista osa on jo lopettanutkin, mutta onneksi blogit ovat bloggerissa, niin että niissä voi vieläkin poiketa katsomassa kaikenlaisia ideoita ja kauniita kuvia.




Yksi yli muiden oli Riitta Sinikan ihana "Romulyyli"-blogi! Jo nimestä huomaa, että se sopii minullekin :) Blogissa on iloa, ideoita, värien juhlaa, kauneutta, boheemia sisustusta. Riitalla oli myös blogit "Romulyylin jouluntaikaa" sekä "Romulyylin puutarhablogi".








Tässä pari kuvaa Riitan kesähuoneesta ja kuistilta, kuvat olivat v.2014 Unelmien Talo ja koti-lehdessä nro 4.





















Myös Maijan ihana retroblogi "Rynttyliisan kotkotukset" oli mieleistä luettavaa. Maijalta sain tämän kortin joskus varmaan arvontavoiton mukana.












Sulo Heinolan "Postikorttien tarinoita" blogista olen myös käynyt katsomassa keräilykortteja.








Yksi ihana on myös Tannin "Kotipellolla"-blogi ideoineen. Siellä taitaa vielä välillä olla postauksia.





On aina haikeata kun joku kivan blogin pitäjä lopettaa, mutta onneksi tulee uusia, kun vaan löytää. Kiitokset teille kaikille blogiystäville, joiden blogeissa olen vieraillut, joidenkin jo vuosikausia. Kertokaa vinkkejä mukavista inspiroivista blogeista, jos tulee mieleen :) Minä en taida osata bloggailua lopettaa, vaan olen tainnut jäädä koukkuun. Nyt tällä hetkellä on kaikenlaisia paineita, niin kirjoittaminen helpottaa. Kyllä asiat osaavat mennä joskus solmuun, mutta ehkä kaikesta taas selvitään.






Kelan kanssa on ollut hankaluuksia ja viime yönä tuli virtsatulehdus, onneksi mulla oli apteekissa valmiina lääke. Yhden tabletin vasta olen ottanut, ja nyt jo alkaa helpottamaan vähäsen.






Tämmöisiä ihanuuksia olen saanut: Tämän kirjan ystävien kirppiksellä myymättä jääneistä tavaroista.














Ja tämä ilmaislaatikosta :), siis tuo huopatabletti.












Heippa!

15 kommenttia:

  1. Ihania blogeja tuossa mainitsit, minunkin lempiblogeja. On ikävä kivoja blogeja, jotka ovat lopettaneet.
    Toivottavasti vaivat ja hankaluudet helpottavat pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivossahan sitä pitää elää...ainikin yrittää :)

      Poista
  2. Täytyykin käydä tutustumassa mainitsemiisi blogeihin <3 Tulee ihan ikävä monien blogien juttuja, kun he lopettavat. Onneksi osasta kirjoittajista on kuitenkin jo kerinnyt tulla tuttuja, niin eivät ihan kokonaan katoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kiva kun/jos blogit löytyy bloggerista, vaikka uusia tekstejä ei tulekaan.

      Poista
  3. Kyllä ,näin uutena -blogistina:olen törmännyt ihaniin blogeihin, mm. Tanni Kotipellolla,Villa Tuta,Risulinnun pesässä ym ym....
    JA minun kyllä täytyy sanoa että tykkään kovasti ,yhdestÄ -blogista. ILO ELÄÄ!!,että Kiitos vaan Sesselle!! :)
    Onneksi on valinnan vapaus,jokaiselle omien arvojen ja mieltymysten mukaan!!Tuolla blogimaailmassa! LUETTAVAA:))
    Kyllä kaikki järjestyy,parhain päin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vielä piti tulla uuestaan kirjottamaan!
      Minun lukijalistani ,elikkä ne blogit joissa vierailen ovat ihania,erilaisi,jotenkin olen koukuttunut noihin puutarha-blogeihin,ja OLI -AIKA -blogi joka minusta on älytttömän rento,ja herättääuteliaisuutta,kun aina jotain ihanan jännää tulossa,Vireä VIMMA- blogi on kekseliäisyyden perikuva:))ja kun löydän jonkun uuden blogin lueskelen askartelut ,joulu,pääsiäinen ,elämän sattumukset käsityöt,tuunaukset,värkkäykset,ja puutarha-blogeista olen saanut älyttömän hyviä neuvoja ja vinkkejä:))
      Yläkirjoituksessa mainitsin nimeltä blogeja.niitä olen lukenut ,monta monta vuotta:)ennen omaa blogiani.En laita paremuus järjestykseen...tykkään monenlaisista,erilaisinta,ja omanlaisista-blogeista!

      Poista
    2. Vireä vimma- blogissa olenkin käynyt ja nyt liityin lukijaksi myös OLI AIKA-blogiin :)

      Poista
  4. On totta, että aina ei meinaa millään löytää kaikkia niitä blogeja, jotka olisivat juuri niin omaan makuun. Onneksi joskus sattuma tuo luo ja jotenkin vaan ajautuu uusille poluille. Sun blogilla on muuten vallan hieno nimi! Täytyy tutkailla noita sinun suosikkejasikin läpi.

    Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin nimellä on oma historiansa, liittyen sairastettuun rintasyöpään vuosia sitten :)

      Poista
  5. Se on totta, kiva katella ja ihastella toistenkin blogeja,ja kuvia, jos ei aina jaksa kirjoittaa, niin voi vain katella kuvia ja lukea tekstejä

    VastaaPoista
  6. Noita monia olen minäkin lukenut. Käyn noista sivupalkin linkeistä aina välillä etsimässä kivoja blogeja ja monia sitten liittänyt omaani.
    Itsellä on nyt joku jumi, ei oikein osaa kirjoittaa eikä kuvatakaan mitään. Mutta jospa se tästä alkaisi taas luistaa.
    Monet ovat enemmän Instagramissa kuin blogeissa tai sitten ovat molemmissa. En vaan ole oikein päässyt Instagramista perille. Enkä Facebookistakaan. Voi olla laiskuuttakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen Facebookissa mutta Instagramista en tiedä mitään.. :)

      Poista
  7. Mukavia blogeja on todella paljon kaikenlaisia <3 mukavaa talviaikaa sinulle - ja myös sinulla on kivan näköinen blogi :)

    VastaaPoista
  8. Montaa "luottoblogia" jäänyt kyllä kaipaamaan vuosien varrelta, Romulyyli oli minunkin suosikkini. Onneksi blogimaailman tarinat eivät suurelta osin häviä minnekään..

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)